ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-12-07, 12:04   #1
tima999
חבר פעיל

הסמל האישי שלtima999

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
קודם כל נתחיל מזה שהקוואדס לא יותר גדול מהגלוטאוס מקסימוס, הגלוטאוס הוא השריר הכי גדול בגוף. דבר שני, ההגדרה הזאת בכלל טפשית, כי אם הולכים על פיהה, אז השריר העיקרי במיליטרי פרס הוא הראש הקלויקולרי של הפקטורליס כי הוא עובד במיליטרי והוא יותר גדול מהדלתואיד הקדמי, וזה כמו להגיד שהשריר העיקרי בלחיצה צרפתית הוא גם הפקטורליס כי הוא גדול יותר מהטרייספס.
כמה שטויות בהודעה אחת. קודם כל שריר הארבע ראשי הוא השריר הכי גדול בגוף שלנו.
במילטרי פרס אם מנתחים את התנועה, אז במפרק הכתף מתבצעת הרחקת כתף ובמפרק המרפק יש תנועה של פשיטה. הרחקת כתף מבוצעת על יד שריר הדלתואיד האמצעי ולא הקדמי . במפרק המרפק עובד הטרייספס. הדלתואיד גדול יותר מהטרייספס לכן התרגיל "מיליטרי פרס" מיועד לדלתואיד.

לחיצה צרפתית זה תרגיל פשוט שמיועד לטרייספס ישירות, כי מתבצעת בו רק התנועה פשיטת מרפק בלבד. איך הגעת פה לחזה בכלל?
גבר, אני ממליץ לך לחזור על החומר

*מדריך חדר כושר מוסמך,מטעם וינגייט*
tima999 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-07, 16:15   #2
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tima999
כמה שטויות בהודעה אחת. קודם כל שריר הארבע ראשי הוא השריר הכי גדול בגוף שלנו.
במילטרי פרס אם מנתחים את התנועה, אז במפרק הכתף מתבצעת הרחקת כתף ובמפרק המרפק יש תנועה של פשיטה. הרחקת כתף מבוצעת על יד שריר הדלתואיד האמצעי ולא הקדמי . במפרק המרפק עובד הטרייספס. הדלתואיד גדול יותר מהטרייספס לכן התרגיל "מיליטרי פרס" מיועד לדלתואיד.

לחיצה צרפתית זה תרגיל פשוט שמיועד לטרייספס ישירות, כי מתבצעת בו רק התנועה פשיטת מרפק בלבד. איך הגעת פה לחזה בכלל?
גבר, אני ממליץ לך לחזור על החומר
חבל שנתווכח סתם על נתון יבש. אתה מוזמן לכתוב בגוגל The Largest Muscle.

את המיליטרי פרס המקורי עושים עם כפיפה בכתף, מה שאומר שהאגוניסט לתנועה הוא הדלתואיד הקדמי, אם כבר אתה חייב להיאחז דווקא בנתון הזה שהוא לא משנה מבחינת הנושא שלנו. אבל שיהיה. הפקטורליס הקלויקולרי מסייע בכפיפה בכתף (סינרגיסט) כמו בתנועות נוספות בכתף. Shoulder Articulations. גם בהרחקת כתף הפקטורליס הקלויקולרי מסייע, אז בכל מקרה, לא משנה באיזו ואריאציה של מיליטרי פרס מדובר.

אגב, אני בכלל בספק אם אחד מהדלתואידים יותר גדול מהטרייספס.

לחיצה צרפתית זאת כמובן תנועה מבודדת, אבל זה לא שולל עבודה של מייצבים, וגם פה הפקטורליס נכנס לתמונה (גם קלויקולר וגם סטרנל), הפעם בתור מייצב בכתף.

אתה טענת שהשריר העיקרי בתרגיל נקבע עפ"י גודלו ולכן הבאתי לך דוגמאות לתרגילים בהם השריר הכי גדול בתרגיל הוא שריר שממלא עבודת ייצוב או סיוע ולמעשה לא אגוניסט בשום מפרק בתרגיל.

ציטוט:
idan אז בקיצור כל עוד לא לוחצים חזק את המוט אז הכתף\ידיים בכלל לא מייצבות?
אני לא יודע גבר, כמו שאמרתי, אפילו כשכן מחזיקים את המוט באחיזה חזקה ויציבה לא נראה לי שהכתף הקדמית/אמצעית והטרייספס מתכווצים.
ישן 08-12-07, 19:34   #3
tima999
חבר פעיל

הסמל האישי שלtima999

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
חבל שנתווכח סתם על נתון יבש. אתה מוזמן לכתוב בגוגל The Largest Muscle.

את המיליטרי פרס המקורי עושים עם כפיפה בכתף, מה שאומר שהאגוניסט לתנועה הוא הדלתואיד הקדמי, אם כבר אתה חייב להיאחז דווקא בנתון הזה שהוא לא משנה מבחינת הנושא שלנו. אבל שיהיה. הפקטורליס הקלויקולרי מסייע בכפיפה בכתף (סינרגיסט) כמו בתנועות נוספות בכתף. Shoulder Articulations. גם בהרחקת כתף הפקטורליס הקלויקולרי מסייע, אז בכל מקרה, לא משנה באיזו ואריאציה של מיליטרי פרס מדובר.

אגב, אני בכלל בספק אם אחד מהדלתואידים יותר גדול מהטרייספס.

לחיצה צרפתית זאת כמובן תנועה מבודדת, אבל זה לא שולל עבודה של מייצבים, וגם פה הפקטורליס נכנס לתמונה (גם קלויקולר וגם סטרנל), הפעם בתור מייצב בכתף.

אתה טענת שהשריר העיקרי בתרגיל נקבע עפ"י גודלו ולכן הבאתי לך דוגמאות לתרגילים בהם השריר הכי גדול בתרגיל הוא שריר שממלא עבודת ייצוב או סיוע ולמעשה לא אגוניסט בשום מפרק בתרגיל.

.

בקשר לשריר הגדול ביותר מומלץ שתעיין פה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...90%D7%A9%D7%99

אני לא מבין למה אתה בכלל מזכיר כל הזמן את הסינרגיסטים. כפי שניתן לראות כאן http://exrx.net/WeightExercises/Delt...taryPress.html התרגיל מיועד לאנטריור דלתואיד אכן אחד הסינרגיסטים שלו זה השריר הקלוויקולרי אך כמו שמצויין הוא שריר עזר ולא אגוניסט לכן התרגיל לא יכול להיות מיועד אליו גם אם הוא גדול יותר מהכתף הקדמית וחוץ מזה הכיוון סיבים של השריר הקלוויקולרי בכלל שונות מהכיוון סיבים של האנטריאור דלתואיד.

שוב, לחיצה צרפתית זה תרגיל מבודד אך ורק לטרייספס שהוא האגוניסט הפקטורליס רק מייצב.

אני חושב שלא הבנת אותי נכון. כשאמרתי שתרגיל מורכב מסויים מיועד לשריר הגדול ביותר מבין המפרקים, התכוונתי אך ורק לאגוניסטים בכל מפרק. שההשוואה צריכה להתבצע רק בין האגוניסטים

*מדריך חדר כושר מוסמך,מטעם וינגייט*
tima999 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-07, 22:48   #4
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tima999
אני חושב שלא הבנת אותי נכון. כשאמרתי שתרגיל מורכב מסויים מיועד לשריר הגדול ביותר מבין המפרקים, התכוונתי אך ורק לאגוניסטים בכל מפרק. שההשוואה צריכה להתבצע רק בין האגוניסטים
אז אם ככה, אני חוזר בדיוק למה ששיקו אמר: עפ"י שיטתך בדד ליפט רומני, וגם בדד ליפט קלאסי אגב, שריר המטרה הוא הארבע ראשי, מאחר ומתבצעת פשיטה בברך (להזכירך דד ליפט רומני זה לא רק פשיטה בירך, יש גם פשיטה קטנה ולא כל כך משמעותית בברך, מה שאומר שתרומתו של הקוואדס בתרגיל היא מינורית, ובכל זאת, עפ"י שיטתך זהו השריר העיקרי בתרגיל).
ישן 08-12-07, 11:38   #5
Alon Big Guy
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל Alon Big Guy

תראה השרירים של הכתף ממש לא קשורים לתרגיל סקוואט בכלל... מנתחים את התרגיל באקצנטרי..
שזה שאתה דוחף את המשקל למעלה... זוקפי הגב הם המסייעים הכי משמעותיים שם..
Alon Big Guy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-07, 11:48   #6
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

למה אלוהים עשה את גוף האדם כל כך מסובך?
ThaiB0X מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-07, 11:55   #7
DropDead
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ThaiB0X
למה אלוהים עשה את גוף האדם כל כך מסובך?
לפחות היה מצרף חוברת הדרכה ..
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-07, 20:03   #8
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

ציטוט:
פורסם במקור על ידי DropDead
לפחות היה מצרף חוברת הדרכה ..
ThaiB0X מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-07, 14:05   #9
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

idan אז בקיצור כל עוד לא לוחצים חזק את המוט אז הכתף\ידיים בכלל לא מייצבות?
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה