|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() הביצוע היה דווקה טוב
ירידה כמו שצריך וגם עלייה אין לי אינטרס לשקר אין לי מוניטין ליבנות ואין לי פוזה לעשות כי אני לא מכיר מפה אנשים במציעות וגם ככה ממחר אני לא יהיה פה הרבה זמן אז למה לי לשקר... בכול מקרא תודה על התגובות ![]() תמיד מעודדות אותי שאני מעלה תנקס
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() יפה יפה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דנזיג סחתיין אחי אחלה גוף,אהבתי תתמונה עם הגופיה השחורה שאתה מחזיק דאמבלים.
ומי זה יונתן מהמעלית?
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() Ratm, אני הוא לא זה שדחק את ה120 זה יונתן, אני על 80 קילו RM8 בערך, ובתאכלס הכל לבסוף מסתכם בגנטיקה אבל עדיין - אני הולך לתת דגש עליו עכשיו ברצינות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() דן - אחלה ידיים וכתפיים באמת יפה, וחאלאס לקטר על הבייספס ההרוך :):):):) חיטוב יפה
רק לשפר תחזה יונתן - שינוי פצצה חיטוב קטלני אחלה ידיים וחזה חסר עובי בגב בהצלחה לשניכם דן היה לי בעיות באייסי.
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() יפה מאוד!
יש שיפור חבר'ה יש התקדמות בהצלחה בהמשך המסה !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אגב אני לא מבין מה נידבקטם לדיפ סקווט? אני מרגיש יותר ב90' מאשר בדיפ תאמת
אני מבצע דיפים כי אין לי כוח לשים תמשקל של ה90' הרבה אומרים ש 90' עדיף
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה חברים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יפה מאד אהבתי את השינוי!
ד"א כדי לכם בסקוואט לרדת עד הסוף משמע תנועה מלאה, כמו שבבנץ' אתם לא תעלו את המוט עד חצי הדרך.
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על הסקוואט הגבתי בפוסט בדיבורים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() כול הכבוד שתיכם..
יונתן כמה זמן לכך לך לעלות את ה 7 קילו?
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() לראשון,יש לך שיער מוזר רצח..
תטפל בו או משהו X.x' מילא,אחלה נתונים לשנייכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() שתיכם נראים מעולה!!!! תמשיכו ככה!!
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אני אעלה עוד תמונה מלפני שהתחלתי להתאמן (59 קילו~) ועוד סרטון סקוואט כדי לצ'פר על הביצוע הגרוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() Dan
יש לך גב כתפיים ובייסם טוב .. אבל חייב לשפר חזה ... וליונתן ... נראה טוב אבל צריך לעלות במסה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() מוסיף:
תמונת סייד צ'סט של יונתן: http://img231.imageshack.us/img231/5...3mediumwy3.jpg תמונה שלי לפני תחילת האימונים והתזונה: (לפני אחרי) http://img134.imageshack.us/img134/4659/lawlze5.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל כל הכבוד לשניכים על העליה.
דאנזיג-ידיים טובות גב נחמד למרות שהייתי משפר אותו עוד כמובן,חזה החלק שאתה צריך לשפר הכי הרבה לדעתי,כתפיים סבבה. בסקוואט תרד יותר מ 90 מעלות,אתה אפילו לא עושה 90 שם אחי,זה לא סקוואט מה שיש בסירטון... דד ליפט דווקא אהבתי את הביצוע. יונתן-תעלה עוד במסה בכלליות בכללי נראות פרופורציות טובות. יהיה נחמד אם תפרסמו את הבנצ'ים בסירטון גם. בהצלחה לשניכם. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() בנצ'ים - מתי שיונה יחזור מהבסיס
בקשר לסקוואט אני יעלה בקרוב ביצוע יותר טוב עם אותו משקל, ולרדת יותר מ90 אני לא כ"כ אוהב, בכל אופן יהיו עוד הפתעות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ לעוד טיפה תגובות
![]() |
![]() |
![]() |