|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() שמע לא עליתי מהתוכנית של ביל סטאר 9 קילו שריר, כי אני עליה כולה חודשיים, אבל בהחלט עליתי, ואני די בטוח שלא היה שום דבר נוסף שהייתי יכול לעשות בהקשר של גירוי שריר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() אני זוכר שאתה בעצמך אמרת שקשה לך לעלות במסה אפילו עם תפריט של 4000 קלוריות!
|
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() קשה ביחס לאנשים אחרים. מתפריט שהיה מעלה את לוליק במשקל, אני עולה לאט
![]() עליתי בערך מ68 ל72 בכל הזמן של התוכנית הזאת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() אז יכול להיות שזה קשור גם לתוכנית!
הכי נוח להגיד, בלל שאתה מאוד אוהב את התוכנית, ואתה מתקדם במשקלי עבודה מהר, שהתוכנית מתאימה מאוד לעלייה במסה. אבל יכול להיות שהיא באמת בעיקר Power Building! פשוט נשמע מוזר שב4000 קלוריות אתה לא עולה..... זה פשוט מספר עצום! |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() איך זה הגיוני שלא עליתי בתוכנית הזאת עם המשקלים? עליתי במשקל גוף (משמע זללתי), נחתי טוב והכי חשוב התאמנתי בדיוק כמו שצריך, ועשיתי את החישובים כמה וכמה פעמים כדי לוודא שהכל נכון ב100%.... ושום דבר לא עלה, בבנץ' נתקעתי יפה יפה על המשקל שתמיד הייתי תקוע בו (ולא תגידו 500 קילו כל צד, 60 קילו כולה)
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() צח, זה בגלל שהתחלת גבוה מדי אני מניח.
וice13 אתה שוכח משהו פשוט, אתה לא גודל מהאימונים, אתה גודל כשאתה נמצא בעודף קלורי, תוכנית אימונים טובה תמקסם את היחס בין השריר לשומן שתעלה כתוצאה מאותו עודף קלורי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() אבל בתוכניות כוח לא תגדל איתם באופן משמעותי.
|
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() עזוב את המאמרים וכל הנתונים היבשים על הנייר עובדה שאתה לא מצליח לגדול.....
ולא צריך עוד פעם להזכיר את ה"שחיף תאלנדי" וה"חילוף חומרים", כי יכול להיות שיש עוד סיבות..... |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח ולעשות את התוכנית הזאת לפי משקל קבוע (ועולה בסט האחרון) ולא לפי פירמידה זה רעיון חכם? חחח כי הפירמידות שיגעו אותי...
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
מנהל טכני
|
![]() ציטוט:
כי הכל שטויות ... מאמרים שטוית אימונים שטויות !!!
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
מנהל טכני
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
הוא כל הזמן מתפאר בזה שהוא עושה רק תרגילים מורכבים ויורד על אנשים שהם לא מתאמנים נכון, ואומר שהתוכנית שלו הכי טובה, בזה שהוא מתבסס על מאמרים ומחקרים עדכניים...... ובסופו של דבר הוא מתלונן שהוא לא גודל ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
מנהל טכני
|
![]() אייס אני יודע אחי !!!
פשוט אתה לפעמים נסחף עם התגובות !!!!!!
![]() |
#40 | |
Guest
|