|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() וואי תודה רבה לך אחי הגבר!!!!!! תודה על העזרה !!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה עונה לו אתה יכול לענות לי גם כמה אתה נח בין סטים בשבוע חזרות גבוהות.
בשבוע כוח אני נח 3-5 דק' בין סט לסט וכמה בשבוע חזרות? כל סט עם משקל עבודה הוא הרי לכישלון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() עוד שאלה היא איפה והאם בכלל אתה מכניס עבודה על שרירים קטנים כמו תאומים וטרפזים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() הנה ארבל, בניתי תוכנית לשבוע הכוח, תגיד לי אם היא בסדר, מה לשפר וכו'...תודה מראש!
עוד דבר חשוב- אני מתאמן בבית ויש לי צלחות, מוט 180, מוט 150, מוט 130 ועוד 4 מוטות קצרים, ומולטי טריינר שאנחנו צריכים להרכיב, אז זה הציוד שממנו אני בונה את התוכנית ![]() שבוע כוח A חזה לחיצת חזה עם מוט-4x4 לחיצת חזה דאמבלים-4x5 לחיצת חזה עליון דאמבלים-4x6 בייספס כפיפות במוט-4x6 פטישים-3x4 ברכיאליס-2x5 B רגליים סקוואט-4x6 דד-ליפט-4x5 האק-סקוואט-3x4 מכרעיים-3x6 תאומים-3x6 C גב טי-בר-4x5 בנט אובר-4x6 מסור-4x4 שראגס-4x6 טרייספס לחיצה ידיים קרובות-3x4 פשיטת מוט בשכיבה-3x5 פשיטת דאמבל מאחורי העורף יד יד-2x6 C כתפיים מילטרי פרס-4x4 הרחקה לצדדים – 4x6 הרחקה לצדדים בכיפוף-4x5 עוד שאלה קטנה, טי בר אפשר לעשות בלי הידיות האלה שקושרים למוט? כאילו אפשר פשוט לתפוס עם הידיים תמוט? תודה מראש! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת האימון C שלך עמוס מדי, תעביר כתפיים לb, יש עומס על הגב תחתון יותר מדי.
מזה לעזאזל 'ברכיאליס' ביד קדמית? פטישים כבר עובד על הברכיאליס, תשים פטישים בסוף וכתרגיל שני תשים כפיפות במשקולות בישיבה או משהו אחר. אימון רגליים עמוס מדי..
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אבל זה קצת בעיה לעשות כפיפות במשקולות בשבוע של כוח אחי....קשה ולמה כתפיים עמוס?
אני פשוט שואל : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() כתפיים לא עמוס, רגליים עמוס.
ומזה ה'ברכיאליס' ?
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() זה ברכיאליס...
http://www.exrx.net/WeightExercises/...ationCurl.html ולגבי רגליים, כן אני יוריד טיפה, כמו שאמרתי זה רק דוגמא |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גבי התכנית שלך היא נראית תכנית רצח אבל אני הייתי משנה את ההרחקת זרועות בכיפוף לעוד סוג של לחיצה או/ו תרגיל שמתמקד בכתף קדמית.
יש לי שאלה קצת נובית אני שומע הרבה את התרגיל שראגס ואני יודע שהוא לגב אבל אני לא יודע במה מדבור מישהו יכול להביא לי תמונה או משו תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() תהיה בריא הרגלים מפוצצות, הייתי מוריד את התאומים סתם שריר מעצבן שעושה טובה שהוא גדל..
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() TRX---SUS: זה התרגיל שראגס http://www.exrx.net/WeightExercises/...r/BBShrug.html
הוא עובד על הטרפזים. ולשאר אני אומר שאני מחכה פשוט לארבל שיביא את התוכנית הבסיסית, ומה שעשיתי פה זה רק דוגמא לשאול את ארבל אם זה הבסיס |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() *רק דוגמא
הנה ארבל, בניתי תוכנית לשבוע הכוח, תגיד לי אם היא בסדר, מה לשפר וכו'...תודה מראש! עוד דבר חשוב- אני מתאמן בבית ויש לי צלחות, מוט 180, מוט 150, מוט 130 ועוד 4 מוטות קצרים, ומולטי טריינר שאנחנו צריכים להרכיב, אז זה הציוד שממנו אני בונה את התוכנית שבוע כוח A חזה לחיצת חזה עם מוט-4x4 לחיצת חזה דאמבלים-4x5 לחיצת חזה עליון דאמבלים-4x6 בייספס כפיפות במוט-4x6 פטישים-3x4 ברכיאליס-2x5 B רגליים סקוואט-4x6 דד-ליפט-4x5 האק-סקוואט-3x4 מכרעיים-3x6 תאומים-3x6 C גב טי-בר-4x5 בנט אובר-4x6 מסור-4x4 שראגס-4x6 טרייספס לחיצה ידיים קרובות-3x4 פשיטת מוט בשכיבה-3x5 פשיטת דאמבל מאחורי העורף יד יד-2x6 C כתפיים מילטרי פרס-4x4 הרחקה לצדדים – 4x6 הרחקה לצדדים בכיפוף-4x5 עוד שאלה קטנה, טי בר אפשר לעשות בלי הידיות האלה שקושרים למוט? כאילו אפשר פשוט לתפוס עם הידיים תמוט? תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() בקשה חייב עזרה.
![]() ![]() ארבל יש לך מסנג'ר או אי סי קיו? כי אני ממש חייב עזרה אחי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() סורי ,הייתי עמוס יותר ממה שציפיתי ,אני יעלה את תוכנית הבסיס בהקדם
![]() |
#36 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אוקיי כמו שהבטחתי ,תוכנית הבסיס. Back POWER: week 1 - Rack deadlift...3 x 3-6 - Bent row...3 x 4-6 - Weighted chin...2-3 x 4-6 - CG seated row...2-3 x 4-6 REP RANGE: week 2 - CG weighted chin...2 x 6-8 - WG T-Bar row...2 x 8-10 - Dumbell row...2 x 10-12 - Pullover...2 x 12-15 SHOCK: week 3 - Pullover/WG pulldown superset...1-2 x 8-10 each - Stiff arm pulldown/reverse grip bent row...1-2 x 8-10 each - CG seated pully row dropset...1 x 6-8, drop, 6-8, drop, 6-8 Biceps/Triceps POWER: week 1 - Barbell curl...2 x 4-6 - Preacher curl...2 x 4-6 - Hammer curl...1-2 x 4-6 - CG bench press...3 x 4-6 - Skull crush...2 x 4-6 - Single arm dumbell extension...1-2 x 4-6 REP RANGE: week 2 - Alternating dumbell curl...2 x 6-8 - Cable curl...2 x 8-10 - Concentration curl...1-2 x 10-12 - Weighted dip...3 x 6-8 - Pushdown...2 x 8-10 - Kickback...1-2 x 10-12 SHOCK: week 3 - EZ bar curl/CG chin superset...1 x 6-10 each - Preacher curl/reverse curl superset...1 x 6-10 each - Dropset cable single arm curl...1 x 6-10, drop 6-10 - Pushdown/CG bench press superset...1-2 x 6-10 each - Reverse grip pushdown/incline overhead extension superset...1-2 x 6-10 each - Dropset weighted bench dip...1 x 8-10, drop 8-10 Chest POWER: week 1 - Dumbell bench press...3 x 4-6 - Incline press...3 x 4-6 - Weighted dips...2 x 4-6 REP RANGE: week 2 - Incline dumbell press...3 x 6-8 - Bench press...3 x 8-10 - Flye...2 x 10-12 SHOCK: week 3 - Superset...cable crossover/incline smith press...1-2 x 8-10 reps each - Superset...incline flye/dips...1 x 8-10 reps each - Dropset...machine bench press...1 x 8-10, drop 6-8, drop 6-8 optional Deltoids POWER: week 1 - Military press...2-3 x 4-6 - Upright row...2-3 x 4-6 - "Cheat" lateral...2 x 4-6 REP RANGE: week 2 - Single arm dumbell press...2 x 6-8 - Bent lateral...2-3 x 8-10 - Cable side lateral...2 x 10-12 SHOCK: week 3 - Seated side lateral/hammer machine press superset...1-2 x 8-10 - Severse pec deck/WG upright row superset...1-2 x 8-10 - Cable front raise dropset...1 x 6-8, drop 6-8, drop 6-8 optional Legs POWER: week 1 - Squats...3 x 4-6 - Leg press...3 x 4-6 - Single leg extension...2 x 4-6 - Lying leg curl...3 x 4-6 - Stiff deadlift...2-3 x 4-6 REP RANGE: week 2 - Leg extension...2 x 8-10 - Hack squat...3 x 10-12 - One legged leg press...3 x 12-15 - Lying leg curl...2 x 6-8 - Stiff deadlift...2 x 8-10 - Single leg curl or seated leg curl...1-2 x 10-12 SHOCK: week 3 - Superset: leg extension/front squat...1-2 x 8-10 each - Superset: leg extension/sissy squat or leg press...1-2 x 8-10 each - Dropset: lunge...1 x 8-10, drop, 8-10 - Superset: leg curl seated or lying/toes pointed hyperextension...1-2 x 8-10 each - Dropset: single leg curl...1-2 x 8-10, drop, 8-10
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל רק עכשיו ראיתי את זה, תודה רבה לך על הכל! אתה אחד האנשים הטובים ביותר!!!
לגבי התוכנית, זה הולך כל בלוק של שלוש שבועות רק קבוצת שרירים אחת? או שזה הולך לפי חלוקה רגילה? ארבל תודה רבה לך, עזרת לי מאוד מאוד!!!!!! |
![]() |
![]() |