ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-10-07, 09:55   #1
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Moshe
פירוק שריר אם אוכלים ארוחה מרובת פחמימות או בעצם נמצאים במסה ומאגרי הגליקוגן מלאים (לפחות לרוב) , לא נמצא כל פירוק עד 48 שעות ללא תזונה ובצום מוחלט , ככה שאין חשש לפירוק שריר לאחר שינה.
נמשיך בזאת למאגרי גליקוגן ריקים או לפחות באמצע חיטוב ממוצע בצום של 24 שעות היה איבוד של 0.3 פאונד משהו כזה אני לא זוכר בדיוק אבל מספר ממש מזערי של שריר , ככה שגם בחיטוב אין לדאוג לעניין השינה.
בעניין האוכל לפני שינה נהפך לשומן , זה לא נכון אפשר לראות דיונים מאוד מעמיקים וויכוחים נרחבים על גבי הלחצן חיפוש בפורום.
שומן נאגר במצב של עודף קלורי , גם אם אני לא אוכל כל היום ואתקע לי ארוחה של 1500 קלוריות לפני שינה אני ארד במשקל , גם אם אני אוכל 2 חבילות שוקולד ביום (1200 קלוריות לערך) , אני ארד במשקל וגם בשומן (כמובן שגם בשריר כי אין כמעט חלבון , והגירעון גדול מאוד-בעניין השוקולד).
בכל מקרה הייתי מאמץ את העצה הכי טובה שאני יכול להביא לך , לזרוק את הספר הנ"ל ולהתמקד בעיקר ולא בטפל (אימונים ותזונה).
אתה בטוח שזה 48? אפשר לראות רפרנס?
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-07, 14:49   #2
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אתה בטוח שזה 48? אפשר לראות רפרנס?
לא זוכר אם זה זה , המחשב שלי פשוט מבולגן נורא לאחרונה ממחקרים ומזבל רב , נסה את זה אני חושב שזה רק 40 שעות , היה עוד אחד עם 48 :
Actions of Short-Term Fasting on Human Skeletal Muscle Myogenic and Atrogenic Gene Expression.
Ann Nutr Metab. 2006 Aug 24;50(5):476-481
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-07, 15:46   #3
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Moshe
לא זוכר אם זה זה , המחשב שלי פשוט מבולגן נורא לאחרונה ממחקרים ומזבל רב , נסה את זה אני חושב שזה רק 40 שעות , היה עוד אחד עם 48 :
Actions of Short-Term Fasting on Human Skeletal Muscle Myogenic and Atrogenic Gene Expression.
Ann Nutr Metab. 2006 Aug 24;50(5):476-481
אני לא ממש יודע על מה מדברים המושגים שהם מדדו אבל כמו שהבנתי מהאבסטרקט, הם לא מדדו איבוד מסת שריר באופן ישיר אלא הורמונים וgene expressions שקשורים לאיבוד מסת שריר. מה שניתן להסיק מזה שאתה לא נהיה קטבולי יותר משאתה אמור להיות אחרי צום של 40 שעות.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-07, 16:15   #4
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אני לא ממש יודע על מה מדברים המושגים שהם מדדו אבל כמו שהבנתי מהאבסטרקט, הם לא מדדו איבוד מסת שריר באופן ישיר אלא הורמונים וgene expressions שקשורים לאיבוד מסת שריר. מה שניתן להסיק מזה שאתה לא נהיה קטבולי יותר משאתה אמור להיות אחרי צום של 40 שעות.
יש לי את המחקר המלא אם אתה רוצה , מדובר על זה שלא היה היפרטרופיה ולא היה אטרופיה מכאן המסקנה שלא היה הקטנה של סיבי שריר ולא היה נזקים לעצב. ובכל זאת זה התעסקות בקקה , העניין שאתה בחיים לא תצום מרצונך 40 שעות אבל בוא נגיד שבטווח של 20 שעות(intermittent fasting)
100% לא יקרה לך כלום.
ישן 04-10-07, 10:23   #5
Coleman
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Moshe
פירוק שריר אם אוכלים ארוחה מרובת פחמימות או בעצם נמצאים במסה ומאגרי הגליקוגן מלאים (לפחות לרוב) , לא נמצא כל פירוק עד 48 שעות ללא תזונה ובצום מוחלט , ככה שאין חשש לפירוק שריר לאחר שינה.
נמשיך בזאת למאגרי גליקוגן ריקים או לפחות באמצע חיטוב ממוצע בצום של 24 שעות היה איבוד של 0.3 פאונד משהו כזה אני לא זוכר בדיוק אבל מספר ממש מזערי של שריר , ככה שגם בחיטוב אין לדאוג לעניין השינה.
בעניין האוכל לפני שינה נהפך לשומן , זה לא נכון אפשר לראות דיונים מאוד מעמיקים וויכוחים נרחבים על גבי הלחצן חיפוש בפורום.
שומן נאגר במצב של עודף קלורי , גם אם אני לא אוכל כל היום ואתקע לי ארוחה של 1500 קלוריות לפני שינה אני ארד במשקל , גם אם אני אוכל 2 חבילות שוקולד ביום (1200 קלוריות לערך) , אני ארד במשקל וגם בשומן (כמובן שגם בשריר כי אין כמעט חלבון , והגירעון גדול מאוד-בעניין השוקולד).
בכל מקרה הייתי מאמץ את העצה הכי טובה שאני יכול להביא לך , לזרוק את הספר הנ"ל ולהתמקד בעיקר ולא בטפל (אימונים ותזונה).
תודה אחי סתם לידע כללי...כמה זמן לפני השינה מומלץ לאכול פחמימות?

Eat Well, Train Hard, Fuck Much, Live Long...Be Happy
Coleman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-07, 11:39   #6
ואן דאם
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
שלח הודעה דרך MSN אל ואן דאם

בשינה מתרחשים בגוף תהליכי בנייה והתאוששות שרירית ולכן אכילה בסמוך לשינה חשובה ומומלצת לספורטאים ולמתבגרים. אכילה של מנת חלבון לפני השינה הוכחה כגורמת להפרשה רבה יותר של הורמון הגדילה, שמופרש מספר פעמים במהלך הלילה, ואחראי בין היתר לצמיחה לגובה ולבניית מסת שריר.....
למי שמתאמן בחד"כ ... ארוחה לפני שינה היא דבר מומלץ מאוד... למי שלא מתאמן זה לא ממש משנה אם הוא כן יאכל או לא יאכל ..
תפחמימות המורכבות עדיף לאכול 2-3 שעות לפני השינה... ובסמוך לשינה .. ארוחה כמו :
גביע קוט'ג
1 כפית שמן זית
וכמה ירקות טובים תהיה מצוינת ...

מדריך חדר כושר , מוסמך וינגייט .
ואן דאם מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-07, 14:25   #7
Sugarzaza

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ההורמון גדילה בכל מקרה מופרש בשלבים מאוחרים של השינה, כמה שעות אחרי האכילה בכל מקרה.
ואן דאם יש לך רפרנס למה שאמרת?

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-07, 16:17   #8
Coleman
חבר פעיל

אז אכילת פחמימות שעתיים שלוש לפני השינה זה פסדר?

Eat Well, Train Hard, Fuck Much, Live Long...Be Happy
Coleman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-07, 16:47   #9
tomerA
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Coleman
אכן.
ישן 04-10-07, 19:54   #10
toxicity

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Coleman
אני לא רואה סיבה למה לא לאכול גם דקה לפני השינה.
אנשים תמיד מנסים לסבך את החיים ורצים לעשות לך חיים קשים
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-07, 17:50   #11
Moshe
Banned

http://load.co.il/859462

ההבדל היה שבמחקר שהנ"ל מדובר על לאחר "high-carbohydrate meal."
תגובה