![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סבבה, אני גם רציתי לשכלל את התוכנית שלי לעבודה על יותר כוח.
אבל המועדון המסריח שלי הכניס לנו אימוני חדר כושר, עם איזה מדריך אחד שלא מבין מהחיים שלו ומתחיל לזיין לי במוח. המאמן שלך יודע מהתוכנית שלך?
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
מזל שאני פה ויש לי תוכנית מסודרת משלי. דרך אגב הייתי ממליץ לך להוסיף עוד קצת קלוריות לתפריט למה אתה שורף מלא אנרגיה בזמן אימון. ד"א כמה אימונים יש לך בשבוע? ואיך אתה מכניס את זה את ה5X5 שלך?
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
אתה עושה חדר כושר צהריים, ואז אחרי הצהריים אימון כדורסל? אחי זה שחיקה של הגוף, אבל אם אתה מרגיש עם זה בנוח אז סבבה. במיוחד שאתה עובד עם RM יחסית נמוך שזה דורש מנוחה יותר גדולה יחסית.
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סקוואט + דדליפט + בנט אובר + 4 אימוני כדורסל = ![]() ועוד במיוחד שאתה לא מכיר חלק מהתרגילים
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האימונים בחדר כושר לא הפריעו לי אף פעם לחדר כושר חברים שלי שמשחקים בנבחרות יש להם 2 אימוני כדורסל ביום ומכניסים פעמיים חדר כושר בשבוע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
בעיקרון השבועות הראשונים הם יחסית קלים עד שמגיעים לשלב שבו מתחילים לשבור שיאים ושמה זה כבר מתחיל להיות קשה.
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קראתי איפשהו שמשחק כדורסל למשל יש יותר עומס על העמוד שדרה מדדליפט במשקל גבוה זה נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם השלוש סטים הראשונים הם ממש קלים אני ינסה ויעדכן אני מאמין שלא יפריע לי מקסימום אני יעלה משקלים יותר לאט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר למה שתומר אמר...שים לב שהתוכנית נהיית יותר קשה בהמשך, זה ש"לא מגיעים לכשל " (זה בגרשיים כי לא חותרים להגיע לכשל, אבל זה בהחלט יכול לקרות) לא אומר שהתוכנית קלה
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
אבל תראה בשבועות שכבר מתחילים לשבור שיאים הסט הראשון והשני הם חימום. אבל השלישי הרביעי ובמיוחד החמישי, די קשים וצורכים המון אנרגיה. זה עניין מאד אינודואלי, אם זה לא קשה לך אז בכיף. אבל אם אתה מרגיש שאתה לא יכול לעמוד ביותר בלחץ ובעומס על הגוף שלך תידע מתי לעצור. אחרת יהיה לך נזק בגוף לכול החיים וחבל...
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() כדאי לעשות קודם את הדדליפט או את הסקוואט קל?
אני חושב שכדאי את הדדליפט כי הוא התרגיל הכבד אבל יכול להיות שאז זה יגביל אותי בסקוואט מבחינת השרירים שמעורבים? אני עושה דדליפט קלאסי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() תתחיל עם הסקוואט הקל ואז דד ליפט. בגלל שהסקוואט קל, הוא יחמם אותך כמו שצריך לקראת הדד ליפט. אם תעשה דד ליפט קודם, זוקפי הגב שלך יתעייפו ואז הסקוואט כבר לא יהיה קל. :ninja:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() עדכון ראשון
הסקוואט הלך בסדר ב3 סטים הראשונים בקושי נחתי כי היה לי קל אבל 2 הסטים האחרונים היו קשים. אני הייתי יכול לעשות עוד 2 חזרות בסט האחרון. לא עשיתי בנצ פרס כי רציתי לבדוק את הRM5 שלי במיליטרי (פעם ראשונה שאני עושה) ועשיתי רק עם 30 קילו. הRM5 שלי בבנצ הוא 70 קילו זה הגיוני שבמיליטרי אני ירים כל כך מעט? אני חושב לעבור ללחיצת בשיפוע חיובי במקום כי אי אפשר להכניס את המיליטרי לתכנית עם משקל כזה נמוך המשקל עבודה יוצא פחות מהמוט. בבנט אובר (פעם ראשונה שאני עושה) היה לי בעיה. התחלתי בלי משקל ועליתי עד 10 כל צד עם מספר חזרות גבוה כדי לתרגל טכניקה. הבעיה הייתה שאפילו במשקל כזה נמוך האמות הגבילו אותי מאוד. כדאי לקנות רצועות כאלה בשביל להוריד את העומס מהאמות או שזה משקל נמוך מדי? אני חושב להוסיף דדליפט ובנט אובר כל אימון כי המשקל גם ככה לא גבוה ואני יוכל לתרגל יותר את הטכניקה שלי. מה אתם אומרים? ועוד שאלה אני אמור לא להרגיש את הרגליים עובדות בדדליפט במשקל נמוך (30-40 קילו)? אני מרגיש רק את זוקפי הגב. איזה כיף לעשות את כל האימון בכלוב של הסקוואט לא צריך לחכות לשום דבר כי גם ככה אף אחד לא משתמש בכלוב. אני חושב שזאת הפעם הראשונה שאני שם משקולות של קילו ורבע על המוט ![]() הצעות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה, פעם ראשונה נראה לי שמישהו פותח לוג עם תכנית FBW ועוד 5X5 נראה לי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |