|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, זה פחות או יותר התפריט שלי. בסה"כ בניתי תפריט שדיי קל להכין שם דברים (הרבה קוטג'/טונה ולחם, ככה שלא יהיה לי בעיה יותר מדי לעמוד בו). אני משחק כדורסל, ככה שאני חייב להכניס עוד קלוריות לתפריט שלי, למרות שהיה יכול להספיק לי תפריט של כ-2300 קלוריות, הוספתי קצת פחמימות שיהיה שווה, ובטעות שאני לא ארזה במסה הזו (:
אז קודם כל, נתונים: 57 קילו, בן 15, המטרה היא עליה במסה כמה שיותר נקיה (אני לא אגזים אם אני אגיד שאני רוצה לעלות 20 קילו, וכן אני יודע שזה המון ויקח לי הרבה מאוד זמן). זה התפריט: ארוחת 1: 3 לחם שחור קופסאת קוטג' כף טחינה מלפפון ארוחת 2: סנדוויץ'- חביתה מ-2 ביצים ועגבניה בתוך לחם שחור מלפפון ארוחת 3: אורז/ פסטה סטיק / שניצל/ חזה עוף 3 תפוחי אדמה סלט ארוחת 4:קופסאת טונה 2 לחם שחור ארוחת 5: 2 לחם שחור קופסאת קוטג' ארוחה אחרי אימון: קופסאת טונה/ קופסאת קוטג' 2 בננות חישבתי במחשבונים של אולימפוס, ואלו הנתונים של התפריט שלי (לא הכנסתי את הארוחה שאחרי האימון בזה): קלוריות:2615 שומנים: 93 גרם חלבונים: 177 גרם פחמימות:239 גרם כולסטרול:358 מ"ג איך התפריט לדעתכם? אני אצליח לעלות בו טוב במסה? תודה רבה לכולכם. כמובן שכל מי שיעזור באמת יקבל מוניטין. |
![]() |
![]() |