|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סלט דבאב של סבתא + כוס תה חמים
כדי לא להתפחלץ
![]() |
#23 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
הרגע חזרתי מהכינרת, קרנפתי שם 2 באגטים שמנים של שווארמה ועוד ליטר וחצי מים. מאוחר יותר מתוכננת עוד ארוחה. עשיתי חשבון, סך הכל הפסדתי 2 ארוחות אתמול ו 2 היום, באמת לא משמעותי - ואני כל כך שמח שצמתי. אגב הכינרת היפה שלנו נראית רזה משהו...צריכה אוף סיזן!! מקווה לחורף חזק.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() נשבר הצום ???
![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לקרוא לאשכול הזה "בואו נתלהב שאני אוכלים ממש הרבה כדי שיחשבו שאני סוס"....
חחחחחח אבל בלי קשר דבר ראשון מתחילים בשוט קרופניק ככה... במקום להרים כוסית עם יין מגעיל.... ואז עוגה, פרוסה עם ריבה, מרק עוף וקרפלעך(אשכנזי בדםםם) ואטריות, חצי צלחת אורז, חביתת ירק, בקר ולנשנוש גלידה ![]()
![]() |
#28 |
|
![]() 2 כוסות נס ועוגת טורס (לא ספרתי פרוסות)
אח"כ באו פיתות, גבינה לבנה, לבן של ביתה, ספגטי, שניצל, צ'יפס לא מזמן חזרתי מהעיר אחרי שדפקתי באגט שאוורמה
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
שלמשה יש קיבה קטנה..אולי ביחסית אליו אבל אתה לא יכול לדעת איך הוא אוכל ביומיום \= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() בהתחלה 2 קוראסונים כם כוס שוקו חם ..
אחרי חצי שעה ככה 150 גרם שניצל עוף + אורז .. ואחרי עוד כמה שעות 4 פרוסות לחם קל עם חביתה גדולה וקופסת קוטג' |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תכלס נכנסתי לצום עם בקבוק שוקו וקופסת קוטג'
ויצאתי עם סנדביץ' גינה צהובה , קצת תה , ועוד קוטג' וזה רק כי אין לי מה לאכול בבית ![]()
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() שוקו יטבתה..חצי בקבוק
![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() צלחת קורונפלקס עם חלב, עוגת שיש עם כוס נס קפה, 6 קבבים עם פיתה וסלט, מרק של סבתא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() שייק חלבון עם מים ו100 גרם גרנולה, ואז הורדתי ציט מטורף חתיכת העמסה.
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה:
חצי חבילת עוגת שוקלד 500 גרם ![]() ביצה רקע עם 3 פרוסות לחם. טונה אחת עם ירקות.. והרבה מלח חחח ו.. לחמניה אחת מפוצצת בחמאה... לאחר שעתיים: 2 טוסטים עם בולגרית ורוטב פיצה ושום וכו'' + אחד פנקיק שמיכל בתוכו: שוקלד לבן שוקלד שחור, ריבת חלב, אגוזים, וכמובן מקופלת.. ![]() ולפני שהלכתי לישון אכלתי קופסאת קוטג 5% ואז.. סתם וופלים ושטויות.. בקיצור היה נחמד ![]() ![]() |
![]() |
![]() |