|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() יש בדיבילדר שלא הצטלמת איתו???? ![]() מדהים אין מילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() איך אני מקנא בך!!!
הטצלמת עם ג'י קטלר מטורף! לא הבנתי מה היה המטרה? לפרסם את חברת תוסיפי המזון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לשאול למה רבת עם פריגנו?...הא ודרך אגב זה פריגנו ולא פרינגו....
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() וואי יואב איזה צעיר אתה שםם..! <לא שאתה לא צעיר עכשיו אבל..>
![]() נראית ממש נערר..חח עם שיער ופנים עדינות כאלה! babyface אהבתי ת'תמונות :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() תמונות מעניינות.
ניכר כי נהנית, בהחלט חוויה משמעותית עברת שם. נתראה בשבת. ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() ק-ט-ל-נ-י
![]()
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() מרשים יואב - מאוד מרשים
חוויה לכול החיים !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
יואב טל
|
![]() ציטוט:
תודה לכולם על הפירגון בקרוב יעלו עוד תמונות. איתי , מי שבא איתנו : אשתי , עידן השותף שלך לשעבר אמר שהוא רוצה לבוא , אם עומרי 4 EVER ירצה נקח גם אותו נהייה בול חמש לעין הרע ![]() לא יהיה צפוף כי כולכם כל כך קטנים ורזים אז יהיה בסדר ![]()
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
יואב דימה נסע לארנולד השנה?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
יואב טל
|
![]() לא דימה משהו אחר אני לא יכתוב כאן את שמו תתקשר אליי ואני יגיד לך ,
אל תתדאג יהיה מקום, מה אתה דואג ?מקסימום ......נקשור את עידן לגג ![]() טוב בוא לא נסטה מהנושא של פוסט תתקשר אליי וזהו ביי!
![]() |
#33 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יואב אתה רעע
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() יואבבב יאאא מניאיקקקקקקקק גם אני רוצהההההה
אני חייב לעשות א5ת זה פעם להצתלם עם כמה וכמה בודיבילדרים...ואני אעשה אני מתכוון אחרי הצבא לטוב לארה"ב ללמוד שם!!! אז אני מקווה שאני גם אלך לתחרויות וכו'!! איזה כלי יואב מה זה הייתי רוצה גם להיות שם!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() יואב תשמע אחי לא בעיה אני יוכל להגיע גם צומת גן יבנה אבל אני צריך לברר כמה פרטים, תן לי בבקשה תפלא שלך ואם יש לך מסנג'ר או משהו בסגנון
![]() איתי תוסיף אותי לאייסקיו כבר יא רזה ![]() 776047 תודה :P *נ.ב* בעיה דיי רצינית :| יש מצב שאני יוותר אחי בגלל שיש לי יום אחרי טיול שנתי עכשיו אם זה מתחיל רק ב8 נהיה פה ממש מאוחר נכון? איך זה יהיה? אם אתה רוצה לדבר בטלפון תשאיר לי וזהו הכי טוב :P
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר טיול שנתי , מה זה מבחן שאתה צריך להיות עירני תלך רקוב הכי כיף (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחלה תמונות מצפה להמשך ...
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד טל יואב , איך ההרגשה שמצטלמים איתם ? וסתם לדעת הם נחמדים ? איך היה הרושם הראשוני שלך עליהם ?
תודה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
יואב טל
|
![]() כולם היו נחמדים מאוד חוץ מלו פרינגו באופן כללי אני בן אדם פתוח ושובר את הקרח מהר עם כל אחד שאני בא איתו במגע (איש מכירות או לא איש מכירות ?
![]() מה גם שזה מאוד מחמיא להם שאתה ניגש ורוצה להצטלם איתם זה כבוד גדול בשבילם הם יודעים שבלעדי המעריצים של הספורט הזה הם לא יכולים להתקיים בכלל לכן הם מעריכים מאוד כל מי שניגש ואם אתה מראה התלהבות אז הם משתפים איתך פעולה וזורמים איתך בכיף , במטוס חזרה מאוהיו לפלורידה ישבו איתי אדי רובינסון ווינס טיילור ופטפטנו כל הדרך היה נחמד , ככל שהזמן עובר ואני מנסה לשחזר זה נראה כמו חלום ,או משהו שקרה כבר למשהו אחר. נ.ב. מה גם שהפצצתי אותם בשאלות ואנשים שיודעים את הנושא ואת התשובות רוצים לענות ולעדכן אותך ![]()
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה על התגובה
![]() |
![]() |
![]() |