![]() |
http://www.bbi.co.il/gallery/index.php?act...yAlbumName=set9
3 עמודים של תמונות תמונות נוספות של יואב טל במסע, הודות להילה שהעלתה את התמונות http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=6...709&alid=348024 |
סטייל!!! B)
|
גולן תודה רבה אבל יש עוד הרבה תמונות שטם סרקתי אני יפגש כבר עם הילה לייתר התמונות שוב תודה אחי. ;)
|
ואיי איזה מגניב! כייף לך יואב,אני מקנא ;) כל הכבוד שהצלחת להצטלם עם כל כך הרבה מפורסמים ומפורסמות מעולם הBB. אבל איפה התמונות עם ארנולד?! (הכי חשוב! :lol: )
ואתה ממש צעיר, עוד יש שיער על הראש לפני שנשר :P בן כמה אתה בתמונות? ואתה גם נראה די מאסתי! מה המשקל היה אז? עריכה: יש לך עוד תמונות עם רוני קולמן? |
אחי איזה כיף לך
אבל יש תמונה עם פריגנו לא אמרת שרבתם מכות? |
פשייה חבל על הזמן!!!
כמה שאדס על הגוף שלך:)שתיהיה בריא חח חיות רעות יש שם סוסים בטח חוויה לא נורמלית |
יואב היית שם בכדי לשווק תוספי מזון, האתר שעליו העלת את התמונות הוא היבואן של התוספי מזון שנמכרים בו?
|
אכן כן חוייה לא נורמלית ואני מאוד מקווה לשחזר בקרוב את החוויה הזאת שוב להגיע לשם עם כמה חברים מהפורום יש לי חבר שהוא חבר משותף שלי ושל גיל גרנות שהולך השבוע יותר נכון טס לשם לראות את הארנולד קלאסיק שנה לפני זה הוא היה באולימפיה ואני מזה מקנא בו חבל על הזמן (מקנא לו במובן החיובי כמובן).
התמונות שם מעורבבות חלק משנת 99 השנה שבה רבתי עם לו פרינגו אז כמובן שלא הצטלמתי איתו באותה השנה שנה אחרי זה הוא היה מחוייב להצטלם עם כולם כי היה לו ספונסר שחייב אותו על כך קליפורניה פרוטאין. אכן באותה תקופה היה לי יותר שיער על הראש בכל זאת עברו בין 6 ל-7 שנים לא הולך ברגל למרות שבשבילי זה כאילו היה אתמול . כולם מאוד נחמדים שם ומאוד באים לקראתך כאשר אתה מבקש להצטלם איתם זה נותן להם הרגשה של איזה כוכבי הווליוד או משהו בסגנון . והבנות אח , הבנות :wub: לא סנוביות ולא שחצניות ואוהבות חופשי להתמרח עלייך ALL THE WAY BABY :wub: |
ואי איזה מטורף איך אני מקנא בך אחי.. מזה אבל איפה היית אחי?...
איך קפצתי בג'יי קאטלר ואם גונטאר.. גם אם נאסר.. רוני.. ואם שון |: .. וואו ואה אחי.. תיהי בריא .. שמח שנהנת!!.. רק או שאני פוזל או שאין תמונה אם דוריאן?.. |
סטייל אחושרמוטה!!!!
אני מקנא בך על התמונות(אם הבנות :):):):)) :wub: |
וואו איזה כיף לך שפגשת את כל הבודי-בילדרים האלה..!!!
יאללה.. אבל מה עם ארנולד שוורצנגר..? מאור |
תותח על אתה! סחטיין עליך!
|
דוקא יש לי תמונות עם דוריאן אבל עדיין לא סרקתי אותם מחר אני יתן אותם להילה החמודה והיא כבר תעלה אותם את הייתר.
כל התמונות צולמו בשנים 1999 ובשנת 2000 בתחרות ארנולד שוורצנגר קלאסיק שנערכת כל שנה מידי שנה במדינת אוהיו בעיר הבירה שלהם קולומבוס באותה תקופה כידוע הייתי חיי בפלורידה התחרות נערכת קבוע כמידי שנה בסוף השבוע הראשון של חודש מרץ, בכל סוף שבוע שהייתי שם לבד בזבזתי כ-2,000 $ רק כרטיס V.I.P עלה לי 350$ אני לא כל כך יכול לפרט את מטרתי שם כי אחד החוקים של הפורום שלנו זה לא לפרסם אתרים ישראלים אחרים לכן תבינו לבד . ;) זו הייתה תקופה יפה ומשוגעת בחיי הכל היה ספוטני קצת פירוט: בחודש ינואר 99 הגעתי לפלורידה הייתי שם שבע חודשים חזרתי לארץ לחמש חודשים בפעם הראשונה שהייתי שם הייתי עם פספורט צרפתי לכן לא הייתי צריך ויזה כמובן ששהייתי שם מעבר לזמן ולכן שרפתי את הפספורט הצרפתי זאת אומרת שבחיים לא אוכל להיכנס לאמריקה עם דרכון זה , לקח לי חמש חודשים להוציא ויזה על הפספורט ישראלי ביום שישי שהוצאתי אישור לקבלת הויזה הלכתי וקניתי באותו יום כרטיס לניו יורק ליום רביעי של אותו שבוע כאשר תבינו שבאותו שבוע ביום שישי מתחיל הארנולד קלאסיק ואין לי אפילו כרטיס כניסה כשאר נחתתי בני יורק נאלצתי לקחת עוד שלוש טיסות פנימיות רצופות על מנת להגיע לקולמבוס אוהיו שני ליילות ללא שינה במטוס מגיע לאותו בית מלון שהייתי שנה לפני כן RED ROOF HOTEL אחלה מלון הולך ברגל חצי עיר בעל פה מזכרון של שנה שעברה לקנות כרטיס V.I.P. אם יש בכלל אני אפילו לא הייתי בטוח חוזר למלון יושן 14 שעות רצוף ומתעורר בבוקר יום שישי רענן ומוכן לקרנבל של שרירים שנמשך כ- 3 ימים בין הייתר אחת ההטבות של כרטיס V.I.P היה לאכול ארוחת ערב של שבת בערב אחרי התחרות עם ארנולד + ריקודים + להצטלם איתו בקיצור חוויה שקשה להעביר אותה במילים משהו שאני יזכור כל חיי. |
חבל על הזמן, אין לי מילים פשוט WOW
|
חבל על הזמן תגיד בתור אחד שהצטלם עם מיילוש איך הבנאדם?? הוא נראה אחד הנחמדים
ועוד משהו, כנראה רק אתה ואני נבין "היי יוסטון טקסס הוא אר יו?? לונג טיים מו סיי" |
וואוו יואב אין לי מילים!
עכשיו אני ארגיש חשוב שאני אצטלם איתך במר צפון :D |
ציטוט:
B) |
איזה תמונות אינעל דינק!
איפה מצאת את כל ה- BABES שם?? :D וזה רק אני, או שזה נראה כאילו כל הבודיבילדרים ביקשו ממך להצטלם איתם במקום שזה יהיה הפוך? כולם כאלה מחייכים ושמחים ודווקא אתה בהרבה תמונות נראה קצת מבואס. כאילו, "נו טוב, נעשה לך תמונה אחת...." :lol: |
:lol: :D :rolleyes:
LOL חבר"ה אתם גדולים לילה טוב לכולם נפגש בעוד שבוע יהיו צחוקים אני בטוח :lol: |
יוווווווווווווווווווווו יואב יא תותח זה רק עושה לי יותר חשק לפגוש אותך ולבוא לתחרות בעוד שבוע רק הבעיה שאני קצת מתקשה באיך להגיע בפה לצפון :(
נקווה לבשורות טובות יאללה חתכתי למיטה לילה טוב אנשים :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ