|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
בוינגייט בחיים לא יאמרו כזה דבר דפוק (סליחה על ההתבטאות כן?) חגורת הבטן תפקידה הוא כמו של הרחב ביטני (Transverse abdominal) לגרום ללחץ תוך בטני, תמיכה על איבריים פנימיים ושמירה על עמוד השדרה. כמו שכבר אמרו הבעיה עם החגורה היא שכשאתה שם אותה אתה מונע מהרחב בטני לעבוד.. אבל כל עוד אתה לא משתמש בה לעיתים תקופות ורק במשקלים הבאמת כבדים אז זה בסדר גמור.. צר לי לאכזב אבל זה מה שלומדים בויינגיט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() תשתמש בה. היא תומכת בגב ואני עשיתי טעות אני מתאמן חצי שנה בלי זה ועכשיו אני מתחרט על זה.
בסוף היום אני בדרך כלל מרגיש את הגב שלי בטירוף כאבים. גם ימים בלי אימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אין צורך בחגורה משקלים נמוכים
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() אני חושב שזה היה איגור שהביא לפה את המאמר של דוקטור סטוארט מקגיל ,פרופסור מפורסם לביומכניקה של עמוד השדרה.המאמר נכתב בשביל NSCA על חגורות גב:
http://www.backfitpro.com/recent%20a...ht%20belts.pdf לפי מה שהוא כותב, אין לחגורה ערך במשקלים נמוכים.בגבוהים היא עוזרת, אבל אם נפצעת, היא מעודדת פציעות חמורות יותר ואם לא אז היא לא מונעת והוא ממליץ לא להשתמש בה. בכל אופן הוא גם עובר שם על כמה מחקרים... ראוי לציין שזאת רק דעה אחת, למרות שהוא מתבסס שם על רפרנס ועל מספר מחקרים ,בניגוד לעמי עיני שבצורה מאפיינת לכותב בYNET ,כנראה שלא מכיר בכלל את המונח של "רפרנס" ואני לא אופתע אם הוא לא קרא מחקר על הנושא מימיו. גם אני אנטי חגורה ולא משתמש ולא ממליץ להשתמש בה באף תרגיל, למרות שאני מודה שאני לא כלכך מכיר את הנושא לעומק . ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
החגורה נתנה לי יציבה בגב ומאז שהתחלתי להשתמש בה הרבה יותר קל לי לעבוד באימון. אנשים פה מתעסקים יותר בטכניות וב"מחקרים" מאשר מה שקורה בתכל'ס.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() והנה קמתי בבוקר והיה לי כוח לחפש את החלק היותר מלא שאיגור הביא לפה :
http://www.israelbody.com/showthread...ghlight=MCGILL Look ,שמע אני לא זומבי שלוקח את המסקנות בלי לחשוב לבד, אבל מחקרים נעשים על אנשים כמוני וכמוך ,רק שהם לא מבוססים על טענות כמו "הרגשתי יותר טוב!!~11" או, "המדריך שלי גורילה והוא עובד ככה!!!111", אנשים שמבינים מה הם עושים ,באמת בודקים מה זה עושה לבטן ולגב ובינתיים זה אולי המקור הראשון שראיתי שבאמת נראה שפוי ושלא התבסס על אוויר. כמובן שאפשר להגיד שמשהו לא נכון או לא נבדק כמו שצריך ,אבל צריך מספיק בקיאות בנושא בשביל לעורר ספק .(אם חלק מהקוראים מכירים עוד מחקרים או מאמרים בנושא ,הייתי שמח לקרוא בעיקר בספרות אקדמאית, שיש לי בתור סטודנט גישה אליה ותכף ,גם יהיה לי זמן לנבור בה, Shikolim? ) מה אתה בדיוק טוען ,שמה שכתוב שם, לא נכון? על סמך מה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
הוא כן עובד (רחב בטני) כשאתה מפעיל לחץ על עמה"ש, רק כדאי לא להפעיל לחץ גבוה מידי כדי לא לגרום לנזק, בלחצים גבוהים זה היתרון שבחגורת גו. |
|
![]() |
![]() |