|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, אני רוצה לשפר קצת את המערכת, בקרוב מאוד נשדרג אותה לגירסא האחרונה,
פשוט המוד של המוניטין לא מותאם לגירסא הזו, והרבה משתמשים בישראלבודי פשוט לא יכולים בלי המוניטין, ולא רציתי להרוס לכם.. אני אצטרך או להתאים את המוד לגירסא החדשה (כמעט בלתי אפשרי, או לחפש חדש ![]() אז באשכול הזה תציעו דברים שאתם חושבים שכדאי להוסיף לפורום :] בקרוב מאוד אני כנראה אתקין גלרייה אישית לכל אחד, אפשרות RSS, רציתי לעשות משהו נוסח בודיספייס כמו ב bb.com אבל זה דורש הרבה מאוד עבודה, זו מערכת ענקית.. אז מה לדעתכם אפשר לשנות \ לשפר? מבחינת מראה? הוספת פורומים? בקרוב אני אוסיף כמה מודים שיעלו את אחוזי ההרשמה לפורום והפעילות גם תעלה. רציתי להוסיף צ'אט ג'אווה לפורום, משהו שאני הולך להוסיף אצלי בפורום בקרוב, אבל אני מפחד שיפרסמו שמה דברים שלא אמורים לפרסם (:dry ![]() כולם מוזמנים לתרום רעיונות, ונראה בסוף מה אפשר לבצע, מי שיש לו ידע בתכנות ושפות תכנות גם מוזמן לעזור , אם אתם חושבים שאתם יכולים לעזור מבחינה טכנית לבניית דברים חדשים (משהו נוסח בודי ספייס ) אתם מוזמנים להשאיר פה דרכי יצירת קשר ואני אצור איתכם קשר. תודה לכולם ![]() |
![]() |