|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אף פעם אנלא מכין את עצמי...כנראה המשקלים לא מספיק גבוהים חחח
יש המלצות לשירים?אבל לא רוק מקסימום סגנון blink sum muse לא יותר מדיי |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש כמה פוסטים על הנושא..
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() לא עושה טקסים אבל הרבה פעמים מחכה לקטע הטוב שבשיר
למשל בהאוס מחכה לבומים ברוק מחכה לפיזמון עם הצעקות הרבה פעמים גם קופץ כזה במקום משתולל מזרים תדם למוח :d
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש לך שותף לאימונים שיעצבן אותך בתחילת הסט ואז באמצע הסט come on mother fucker
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
הושעה
|
![]() יש שני סוגי אנשים - מהסוג של פנרק זאיין שהאימון שלהם נראה כמו מידיטציה והם רגועים ושקטים. ויש אנשים שמשתוללים לפני סטים ומשחררים צעקות אחרי שהם מניחים או זורקים את המשקולות. פעם הייתי יותר מהסוג השני אבל עכשיו האימונים שלי נראים כמו איזו חוויה רוחנית. לפני סטים כבדים של דדליפט, סקוואט או קלינים אני יורד על הברכיים ומצמיד את המצח למוט - לכו תבינו למה.
![]() |
#27 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 |
מנהל מקצועי
|
![]() אני לא אחד שצועק ובא בעצבים.
הכי טוב לבוא רגוע,להתרכז כמה שיותר בשריר,ולתת סט איכותי ומדויק. כשאני רץ זה כבר משהו אחר.. אם אין לי רמשטיין באוזניים,אני פשוט מאוד לא רץ. היום רמשטיין סחבו אותי 11 קילומטר של ריצה,על דופק 180-200 ממוצע |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לוקח נשימה, מתרכז, מנער ת'ראש, שואג ..ומרביץ בסט!
|
![]() |
![]() |