|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() יש משפט - "אל תתהלל ביום מחר כי לא תדע מה ילד יום"
מה שהוא אומר בקצרה זה,תתגייס מוקדם,לך תדע אולי אפילו תחתתום קבע,ואם לא אז תסיים תצבא ותסתדר תחיים שלך.. אני לא אוהב שמנסים לתכנן תעתיד יותר מדי,"אני יחסוך ככה,ועוד כמה שנים יהיה לי ככה,ואני יקנה ככה" ,עזבו אותכם,תחיו לפי הסדר,והכל יסתדר לכם בסוף
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() הוא וויתר ..... :closedeyes:
אבא שלי היה אומר לך להשאר לעשות כסף ואחר כך להתגייס אני אומר לך תעשה מה שהכי טוב בשבילך , ס''כ אפחד פה לא יכול להגיד לך מה לעשות
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() להקדים.
זה יהיה לך כל כך מתסכל אחרי זה להגיד שיכלת להיות כבר ככה וככה זמן בצבא. בתור אחד עם נסיון אני מדבר. גם אני דחיתי קצת ואני מצטער על כל שעת דחייה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
מנהל ראשי
|
![]() להתגייס כמה שיותר מוקדם אם זה לא משנה לך מבחינת התפקיד בצבא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() מה תעשה עם הכסף אם לחברים שלך לא יהיה כלום.. תשרוד כמו כולם תרגיש מה זה להיות עני בצבא
![]() |
#29 |
|
![]() גם אני עומד בפני אותה דילמה, אך אצלי העניינים קצת שונים:
1. אני אתגייס חודש לפנייך - ב3 לפברואר 2. אני לא עובד (אבל מחפש עבודה) האמת, אני במצבך, הייתי מקדים לחודש נובמבר-דצמבר, אם זה אפשרי. לדעתי זה קלאסה, כי יש הרבה חבר'ה שמתגייסים גם בתאיריכים הנ"ל, וגם זו פשרה טובה ולא קיצונית - לא סוף יולי ולא תאריך שגולש כבר לשנת 2008. אתה לא צריך לדאוג לכסף, כי תכלס ה-30 אלף שקל האלו הם לא אלו שאחרי צבא יסדרו אותך בהכל. גם 15-20 אלף זה סכום מכובד, ובכלל, אני לא בטוח עד כמה זמן כשלא תהיה בצבא, תוכל "לשרוף" את הכסף הזה מלבד זאת, מה שרשם Zidan מחסה את השאר שיהיה לך בהצלחה
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |