ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   דילמה בנוגע לצבא (https://israelbody.com/showthread.php?t=15490)

P-a-n-1-c 29-07-07 15:36

דילמה בנוגע לצבא

נכון להיום התאריך גיוס שלי הוא מרץ 08 בגלל העתודה. בגדול אנ'לא רוצה עתודה ואני אגיש ויתור על זה. במידה ואני מגיש ויתור התאריך גיוס שלי יוקדם ככל הנראה לנוב' הקרוב.
עכשיו כאן באה הדילמה - מה עדיף.
מצד אחד להתגייס במרץ אני אוכל לעבוד עד אז ולעשות המון כסף, משהו כמו 30-35 אלף שקל. כולם יודעים שהמשכורת הצבאית היא כלום כסף ובירה בסופ"ש נראית פתאום כמו הוצאה כלכלית עצומה. מצד שני להתגייס במרץ כשהחברים שלך מתגייסים בנוב' זה באסה.. משתחררים חצי שנה אחריהם ויש תחושה של בזבוז זמן.

מה דעתכם בנושא?

תודה מראש ויום מענג לכולם :flowers:

יש לציין שבשני המקרים אני אוותר על עתודה, פשוט אם אני מוותר על עתודה בספטמבר\אוקטובר אז ככל הנראה המועד גיוס שלי ישאר כמו שהוא. או לחלופין אפשר לדחות את הגיוס.. זה לא בעיה.

D Jacob 29-07-07 15:38

ערוך.

P-a-n-1-c 29-07-07 15:39

אחי תערוך בבקשה את התגובה שלך, אני לא רוצה שיהרס לי האשכול. בבקשה ממך.
אני כבר רואה את התגובות שהולכות לבוא על התגובה שלך, עשה ג'סטה תערוך אותה..

תודה גבר, קיבלת מוניטין :)

Moshe 29-07-07 15:42

בעתודה במילא משתחררים כמה שנים אחרי כולם

Bullet 29-07-07 15:42

אני אומר להקדים גיוס. אפשר לעשות יותר כסף אחרי הצבא בפרק הזמן שנשאר לך עד הגיוס.

P-a-n-1-c 29-07-07 15:42

משה מה עישנת?
אני לא הולך לעתודה.. אמרתי שאני מוותר על זה.

בולט, הקטע שהכסף הזה נורא יעזור לי בצבא. בין אם זה בסופ"שים יציאות או לנסוע עם החברה לצימר\אילת או משהו בסיגנון. או אולי אפילו לקנות אוטו..

Mazoz3 29-07-07 15:43

להקדים.

zidan 29-07-07 15:45

השיקול שלך לא צריך להיות החברים אחי,כי אתה תכיר מלא בצבא,והרבה חברים "מהילדות" יעלמו..
אם בא לך לעבוד ולעשות כסף כדי שאחרי הצבא תיקנה אוטו/תטוס/תלמד או שתעשה מה שבא לך אז תידחה תגיוס למרץ,אבל אם חשוב לך לסיים את הצבא מהר ולהשתחרר עם "כולם" אז תתגיס כמה שיותר מוקדם.

ועכשיו דעתי,תתגייס מוקדם..
אתה יכול להוציא אישור עבודה ולעבוד בצבא

Bullet 29-07-07 15:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
בולט, הקטע שהכסף הזה נורא יעזור לי בצבא. בין אם זה בסופ"שים יציאות או לנסוע עם החברה לצימר\אילת או משהו בסיגנון. או אולי אפילו לקנות אוטו..

אתה לא תצא בסופי שבוע, אתה תהיה קרבי. אתה לא תבזבז את המשכורת הצבאית שלך, כי אתה כמעט כל הזמן בצבא. אני בטוח שה750 ש"ח יספיקו לך גם ליציאות.
לפי מה שאני מבין, לחיילים קרביים משוחררים יש הטבות מס בעבודה או משהו כזה אז זה בטח יוצא יותר משתלם לעבוד אחרי הצבא

למה לכל הרוחות חייל קרבי צריך אוטו?

P-a-n-1-c 29-07-07 15:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אתה לא תצא בסופי שבוע, אתה תהיה קרבי. אתה לא תבזבז את המשכורת הצבאית שלך, כי אתה כמעט כל הזמן בצבא. אני בטוח שה750 ש"ח יספיקו לך גם ליציאות.
לפי מה שאני מבין, לחיילים קרביים משוחררים יש הטבות מס בעבודה או משהו כזה אז זה בטח יוצא יותר משתלם לעבוד אחרי הצבא

למה לכל הרוחות חייל קרבי צריך אוטו?

לא בטוח שאני אהיה קרבי... יש לי עכשיו כמה בעיות שאני צריך להסדיר [רפואיות]. אני אדע אם אני אהיה קרבי בסביבות ספטמבר.

Future Prophecy 29-07-07 15:51

לדעתי יותר טוב תתגיס בנובמבר..
למה לא?

Bullet 29-07-07 15:55

ציטוט:

לא בטוח שאני אהיה קרבי... יש לי עכשיו כמה בעיות שאני צריך להסדיר [רפואיות]. אני אדע אם אני אהיה קרבי בסביבות ספטמבר.

אהה, ואם לא קרבי אז אתה תלך כלל צהלי ותעשה טירונות 02 ולא 05 (ואולי תהיה מש"ק ממטרות)?

Logout 29-07-07 16:06

תקדים אחי. כי תחשוב שבזמן שהחברים שלך יהיו בצבא...אתהתיהיה בבית..ושאתה תיהיה בצבא חצי שנה אחריהם אז הם יהיו בבית...אני ירצה בטח להדים גם..=]

Antonator1 29-07-07 16:13

בצבא אתה מכיר חברים חדשים - אצלי "החברים" מתקופת הביה"ס כבר נעלמו כלא היו. יש לי כמה חברים בודדים (כמו פרדי קרוגר מהפורום) שיישארו חברים שלי לתמיד בגלל שהם באמת חברים שלי.

קולמן הפחדן 29-07-07 16:14

מה להקדים מסכן ?
מישהו בכלל מכם עבר צבא ?
אחרי הצבא הוא יצטרך להתחיל לרוץ לחפש עבודה כמו מטורף למה לא יהיה לו שקל בכיס.
כל הקרבי הזה שהוא עשה יהיה שווה לתחת,תפנימו את זה כבר.
לפי דעתי תדחה את זה גם,תעשה כסף תיהיה מוסדר אם תצטרך פעם אז יהיה לך.
אחרי זה תלך לצבא שאתה יודע שאם תתצטרך כסף אז יהיה לך.

Kachok 29-07-07 16:24

תלוי מתי יש ת'גיוס של מש"קי ממטרות

סתם אחי :)

לדעתי חפש תאריך באמצע,שמצד אחד לא יהיה פער גדול ומצד שני תוכל למצוא עבודה נורמלית לכמה זמן

P-a-n-1-c 29-07-07 16:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
תלוי מתי יש ת'גיוס של מש"קי ממטרות

סתם אחי :)

לדעתי חפש תאריך באמצע,שמצד אחד לא יהיה פער גדול ומצד שני תוכל למצוא עבודה נורמלית לכמה זמן

אחי מה זה "תחפש", זה לא "תתגייס לפי בקשתך"..

ובולט אתה בכלל הולך להיות מש"ק בדלי סיגריות, כל יום תבוא ב7 בבוקר תאסוף את בדלי הסיגריות בבסיס שלך ותלך הביתה :)

Antonator1 29-07-07 16:28

תתגייס יותר מוקדם - אחרי הצבא אתה לא מצפה שהמשפחה שלך תזרוק אותך לעזאזל, נכון? בזמנים הראשונים הקרובים יעזרו לך עד שתעמוד על הרגליים ותהיה בעל אפשרות לנהל חיים עצמאיים?

P-a-n-1-c 29-07-07 16:30

הקטע שבין כה וכה אני אסע לחו"ל אחרי צבא ואצטרך לעבוד כדי להרוויח כסף בשביל זה. עכשיו מצאתי עבודה שתכניס לי כל חודש 5-6 אלף שקל, ככה שהחצי שנה שאני "מבזבז" עכשיו, חברים שלי "יבזבזו" אחרי שישתחררו..
גם לי נראה שאני אקדים לנוב', בכל זאת עד נוב' יש 3 חודשים שבהם אני אוכל לעשות משהו כמו 15 אלף שיספיקו לי בהחלט (בנוסף למה שיש לי כרגע בחשבון).

Bullet 29-07-07 16:33

ציטוט:

ובולט אתה בכלל הולך להיות מש"ק בדלי סיגריות, כל יום תבוא ב7 בבוקר תאסוף את בדלי הסיגריות בבסיס שלך ותלך הביתה :)

בסדר גמור מצידי. :sbb4:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:49.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ