|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד, יש עתיד
במיוחד לשפר חזה, וכמו שאמרו פה, כנס למאסה חזק כי יש לך גנטיקה מצויינת
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחלה של חיטוב, כל הכבוד!
ועכשיו תגובות ביקורתיות-ענייניות: אתה מאוד גבוה (שרירי זרועות ארוכים S ![]() טרפזים די טובים, גב טוב (מותניים צרות, זו התוצאה) חסרה מאסה בחזה וגם כתפיים. הרגליים בפיגור מאחורה, לא משנה מה ההיקף, הן לא נראות מאסתיות, תצטרך לתת להן דגש. בטן מעולה - הלוואי עליי בטן כזו ![]() בכללי - יש לך אחלה נקודת התחלה למאסה מכובדת. אל תפחד גם לפקשש פה ושם, ולעלות גם יחסית באחוזי ושמן, אבל לצד יותר שריר נקי, כמובן. תעלה תמונות בעתיד, תראה ךנו איך אתה מתקדם בהצלחה בהמשך
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני היחיד שחושב שבתמונה הזאת לפחות, שמראה את המסה של הרגליים הכי טוב, הן יצאו אחלה לגמרי? :P הקוואדס יעני יוצאים די הרבה מהצד של הרגל, מצביע על מסה, אבל אם אתם אומרים שזה לא מספיק... אוקיי
![]() http://img161.imageshack.us/my.php?i...a260013cz6.jpg תודה על כל התגובות עד עכשיו! Homie, כמו שמני אמר, שים לב לגובה... היית רואה אצלי ידיים באמת ענקיות רק אם הן היו 42+ שזה לא ממש אקטואלי כרגע... :\ 1.90 זה גבוה, והידיים שלי הן ארוכות במיוחד ת'אמת. חח חברים שלי פעם היו קוראים לי "יאד" ![]() רביב, אני מתאמן 8 חודשים בערך נטו. בחודשיים הראשונים full body workout... אז AB 3 פעמים בשבוע כמה חודשים... אז 4 AB בשבוע לכמה חודשים, עד לפני שבוע ![]() Suzukirgsx, מה? אם הייתי 1.75 הידיים שלי היו 32? ![]() דניאל ברק, תודה על התגובה אבל מה אתה רוצה מהכתפיים שלי ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגובה שלך נותן לך מאסיות יושב לידי חבר שיש לו יד יותר גדולה משלי בגלל הגובה שלו אבל עדיין אני יש לי יותר מאסת שריר עכשיו הבנתה ? ואחי אני ואתה בדיוק אותה גניטקה רק שתידע אם הייתה רואה אותי הייתה מבין בהלצחה לך אחי!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחח גיימר כן... זה איתי זיו. היו לי בעיות במשתמש הקודם אז נאלצתי לנטוש :\\...
והתפשטנו בבצפר שלנו ![]() ![]() ![]() קיצור הוויכוח הזה כבר נשכח דף חדש נפתח. גיימר בקשה אישית ממך - תערוך את התגובה שלך ותוריד את הלינקים הישנים בבקשה... יש איזה מישהי שמכירה אותי שגלשה לדיון הזה וממש לא מתאים התמונות האלה שבנות יראו. =\ אז בבקשה, שוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ווואלה אותה גנטיקה פרסם תמונה אחי עניינת אותי! ![]() ותודה פייברגלאס, כן אני מניח שיש שיפור די משמעותי ונראה לעין מאז. עברו גם רק חודשיים בקושי אז נחמד שרואים את ההבדל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה אחי איןלי תמונות אבל עוד כמה זמן אני יפרסם ואתה תגיד וואלה צדקתי באמת אחי אותה גנטיקה רק שאתה יותר גבוה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה, מכיוון שהאחוז שומן שלך נמוך מאוד עכשיו זה הזמן להכנס לתקופת מסה מטורפת, לאכול המון קלוריות ולעלות הרבה בשריר (לא לפחד מלעלות שומן למרות שלא סתם לעלות הרבה שומן).
החלקים החלשים אצלך לפי דעתי זה הכתפיים והרגליים, הרגליים לא גדולות כלכך וזה חבל, כמו שדניאל אמר גם אם ההיקץ רציני אתה גבוה יהיה לך קשה לקבל עובי ברגליים אבל תנסה להגדיל אותם כמה שיותר עם תרגילים כמו סקוואט, דד ליפט, לג פרס ולתת דגש רציני. וכתף קדמית ואמצעית היה חסר לי, אני אומר תעבוד על זה (לחיצת צבאית לדוגמא יכול לעזור). אני חושב שאם תתן עכשיו מסה רצינית ואז חיטוב בתחרות מר ישראל לנוער בקיץ הבא יש לך סיכוי טוב, אבל אם תפחד לעלות במסה ותשמור על החיטוב הזה אין לך סיכוי, תנסה להפציץ עכשיו. סה"כ נראה מליון דולר, הגוף שלך מזכיר מאוד מאוד את של מייקל לואיס (שניכם אחוז שומן נמוך מאוד, מטר 90 ו85 קילו) וזה אומר שאתה יכול לזיין בכמויות, אבל עכשיו הגיע הזמן לקבל גוף של באדי בילדר לא של דוגמן.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סה"כ נראה אחלה מבחינת פרופורציות וחיטוב. אין לך עוד שומדבר שמזכיר עובי, זה קשה מאד שיהיה אחרי כולה שנה אחת אימונים בכזה גובה... תמשיך לצבור מסה לאט לאט ולהתחזק ויהיה בסדר.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() בכל אופן, משהו אחר, שיהיה בהצלחה, נולדת עם נתונים מעולים, תנצל אותם,
אני מבקש ממך שוב פעם, בשבילי :p תדפוק מאסה רצינית! תעלה עד מאי-יוני 20 קילו, מתוכם איזה 4-5 יהיו שומן, חודש וחצי חיטוב ואתה נראה פצצה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאודדדדדדד!!! פעם ראשונה שאני מתלהב פה מילד בצורה כזאת...
ממש אהבתי , חיטוב יפה , מסה די טובה... על מטר 90 , בטח היית רזה מאוד שהתחלת - ועלית מסת שריר בצורה נקיה.. יפה מאוד , זה מעיד על גנטיקה טובה. ממש אהבתי , תפרסם היקפים זה מעניין. חטוב רצח - אם אתה שואל אותי תעלה נקי ותישאר חטוב , יש גוף טוב ומסה נחמדה יחסית לגילך , חבל להרוס עם שומן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה , הילדון פה לא הזכיר שהוא רוצה להתחרות , אם הוא רוצה - באמת עדיף שיכנס לתקופת מסה עצבנית , אם הוא סתם רוצה להיות ''מייקל לואיס סטייל'' עדיף לו כבר להישאר חטוב ויפה ולעלות נקי. עריכה : חוץ מזה , בתקופת מסה אמיתית (שנוספים שומן ונוזלים) גודלים בצורה הרבה יותר משמעותית מכיוון שהשומן והנוזלים יכולים להוות חלק גדול מהמסה , אתה שוכח שאחרי חיטוב רצחני אתה מאבד המון המון המון מסת שריר... ככה ש...כל אחד יעשה את השיקולים שלו עריכה פעם שניה : בקשר לריבועים שנעלמים ושלא צריך לדאוג אם עולים קצת בשומן (הכל בשביל מסת שריר) , אל תדאג - מי כמוני יודע איך זה לאבד חיטוב =[ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוכמה להיות 95 קילו עם ריבועים מסכים איתי? ;] חוץ מזה אחי אנחנו פורום של פיתוח גוף ולא פורום של "דוגמנים סטייל מייקל לואיס" אז התגובות גם בהתאם, שבת שלום אחי ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Kagemusha, ידידי,
זה לא שיש לי "משהו" מהכתפיים שלך. ממש לא. קבל כל תגובה ברוח טובה. יש ביקורת והיא יכולה להיות לטוב ולרע. מה שבטוח במקרה שלך הכל לטוב - כי ישנה האפשרות לשפר. לטעמי, חסר לך מאסה בכתפיים. נכון, הן חטובות ויש אחלה צורה, אבל גם מאסה חסרה. אני לא אחזור על עוד מה שאמרתי בתגובה הראשונה, אני מקווה שהפנמת. תחזור עם תמונות בעוד כמה חודשים, אני בטוח שאתה תראה ת'הבדל! ![]()
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() דניאל, אני לא לוקח שום ביקורת בצורה רעה אלא אם כן אני חושב שמשהו אחר עומד מאחוריה - או שהבנאדם לא מבין על מה הוא מדבר.
אני בטוח ששום דבר לא עומד מאחורי הביקורת שלך ושאין לך כוונות רעות, ואתה יודע על מה אתה מדבר, את זה הבנתי מתגובות אחרות שלך שקראתי. פשוט ביקורת על הכתפיים, המקום הספציפי הזה, אני באמת שלא מבין. אז קבל גם אי הסכמה עם ביקורת ברוח טובה ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() חחחחחחחחחח אתה זה זה שהתפשטת בפארק!!!
איתי זיו לא?? :d למי שלא יודע על מה אני מדבר: http://img127.imageshack.us/my.php?i...9010091ad8.jpg http://img480.imageshack.us/my.php?i...9010089yt4.jpg בכל אופן להתחרות??? אולי בעוד 10 קילו לפי דעתי חסרה מסה והרבה כדי להתחרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין פה אפילו אחד שנמצא ב120 קילו על 25 אחוז שומן גם אם הוא יהיה 4 מטר.
זה בנאדם שהמסה שלו ב0 אחוז שומן זה 90, משמע מישהו שמתחרה ב95 קילו לפחות.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אתם בכלל הבנתם למה התכוונתי?
![]() דיברתי על זה שלכל אחד יש מטרות שונות... ומישהו על 120 ק"ג ו25 אחוזי שומן צריך לרדת דחוף ולהתחטב... =\ לא חושבים? או שלקחתם תדברים שלי ודיברתם על משהו אחר לא הבנתי כלום... חחח |
![]() |
![]() |