|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() תוכנית חדשה שבניתי בעצמי:
10 דק' הליכון A- חזה: לחיצת חזה במכונה-12x3 פרפר בשכיבה-10x4 שכיבות שמיכה 18x2 כתפיים: לחיצת כתפיים במכונה- 11x4 הרמת משקולות לצדדים 10x2 יד קדמית: כפיפות מרפקים- 10x2 כפיפות מרפקים לכתף נגדית- 12x3 בטן: תרגיל (לא משנה איזה) 3xmax B- גב: מתח-10x4 פולי עליון 12x3 יד אחורית: מקבילים 8x4 ירידה בספסל- 12x2 רגליים: לחיצת רגליים- 12x4 פשיטת ברכיים-10x2 בטן: " מה אומרים על התוכנית? תתנו הצעות לשיפור! (ואיתן, לא אימצתי את התוכנית שלך כי היא נראה לי יותר מדי קשה לרמה שלי, וגם היא ממש מסובכת!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() *)יותר מידיי מכונות(לחיצת חזה,לחיצת כתפיים, לחיצת רגליים..)
שים את שלושתם חופשי(במקום לחיצת רגליים שים סקוואט. *) למה שכיבות שמיכה??? יש לך משקולות,מכשירים,מוטות, למה אתה צריך את זה? *)שמת ממש קצת סטים לרגליים.... *)ביד אחורית חובה לפי דעתי שיהיה פרנץ' פרס.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() *סקוואט הרופא אסר עליי אז אני לא יעשה!
ובשאר אם אתה אומר אז נעשה חופשי! * תציע לי תרגיל אחר *לחיצת רגליים 12x4 פשיטת ברכיים 10x3 יותר טוב? *אתה יכול להביא תמונה של פרנץ' פרס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
http://www.exrx.net/WeightExercises/...gTriExtSC.html וברגליים אם אתה לא יכול סקוואט אז תעשה לחיצת רגליים פשיטתץ ברכיים וכפיפת ברכיים.. אני עף למכון, ביי ביי... לא בטוח שיהיה לי מחשב לחמשישישבת... אז אני לא אהיה פעיל..
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() התרגיל ליד אחורית (בשכיבה או בישיבה):
http://www.exrx.net/WeightExercises/...ingTriExt.html תעשה במקום ירידה בספסל זה תרגיל די קל ודומה למקבילים. לחזה תשלב לחיצת חזה (חופשי), לחיצה בשיפוע חיובי ואם אתה רוצה גם שלילי. אתה יכול לוותר על השכיבות סמיכה זה כמו לחיצת חזה ולדעתי גם על הפרפר אבל החלטה שלך. לרגליים תשלב לחיצת רגליים, פשיטת ברכיים וכפיפת ברכיים. אתה חייב כפיפת ברכיים כדי לעבוד על ה-Hamstrings. לגב לא מספיק רק מתח ופולי עליון, תוסיף גם חתירה. אתה יכול לעשות מתח רגיל, פולי עליון מוט V וחתירה עם כבל או מוט. לכתפיים תעשה לחיצה במוט לא במכונה. ובגלל שאתה לא עושה סקוואט ודדליפט תעשה באימון B במקום הבטן - Back Extension. זה חשוב בשביל שיהיה לך עבודה על הזוקפי גב ולא צריך בטן 4 פעמים בשבוע. וזהו בהצלחה אחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אתה עובד בטן כל יום גם בa וגם ב B? אני באמת לא מבין מה אתה עושה באתר כל כך הרבה זמן
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה זמן לא ראיתי תוכנית כזאת גרועה
אני במקומך הייתי מסתלבט על המאמן שלך עד שיתפטר הביא לך כתפים ואז חזה נו באמת כמה בן אדם יכול להיות דפוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח יותר סטים לביספס מרגליים?!
עכשיו בקשר לבטן שאתה עושה כל יום...למה?!?!? אחי אתה די וותיק בפורום לא? איך יוצא שהתגובות שלך הן כמו של אלה שצ"י נלחמים בהם?