|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין שום בעיה לא לאכול בשר, יש מספיק תחליפים ומי שאומר אחרת פשוט לא חקר לעומק את הנושא.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש תחליפים זולים? כי מבחינתי זה יותר עניין כלכלי - רוב הבשר יקר. ממה שאני מכיר: טונה בשימורים- יחסית לא זול, וכל הסיפור עם הכספית. סרדינים בשימורים - כנ"ל + נמכר רק בשמן, שמכיל גם הרבה סידן. מוצרי חלב - יקר יחסית. ביצים - יקר יחסית, במיוחד אם אוכלים רק את החלבון. סויה - זול, קל להכנה (השריה וקליה במיקרו) - הפסקתי אחרי ששמעתי על הסיפור עם החומרים האסטרוגניים - אם אתה יכול להסביר מי נגד מי וע"ס מה החלטת שזה כן בסדר בסוף. אפונה מיובשת- לפי nutrition data יש בזה את כל החומצות, שקית של קילו עולה 5 וחצי שקל וממנה יוצא קצת פחות מ-3 קילו אפונה אכילה. 22 גרם חלבון אם אני זוכר נכון - להביא בחשבון שאחרי בישול זה יורד פי 3 בערך(ל-100 גרם) חמאת בוטנים - קילו ב-22 ש"ח, 22 גרם חלבון. מנה של 30 גרם חלבון יוצאת אחרי חישוב 3 ש"ח. בנוסף מזין מאוד, המון קלוריות (54 ומשהו גרם שומן, 20 פחמימות). אופציות נוספות - קורקבנים - עולים בזיל הזול, אבל על כל קורקבן דבוק שומן מגעיל שצריך לקלף. מאכלי סויה שעברו תסיסה - לא מכילים חומרים אסטרוגניים, אולי אולטימטיבי מבחינת יחס עלות /איכות. יש עדיין את העניין שזה גורם לשיטיון מוחי. ואין איך להשיג את שמרי התסיסה למיטב ידיעתי. אשמח אם תפרט על הידע שלך בנושא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שמעון תגיד אחי אבא שלך תוקע אותך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס מה אתם רוצים מהבן אדם?
הבן אדם צמחוני מה תשכנעו אותו גם לאכול בשר? שאל שאלה,מי שבא לו לענות לו יתן לו תשובה. מי שלא שבאמת לא יענה תשובות מפגרות כדי להצחיק את החברים שלו פה בפורום. וכן אפשר להתחטב בלי בשר,כמו שאמרו לך כאן יש המון דברים חוץ מבשר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה הבעיה עם זה שהוא צמחוני.
ואני לא מבין מה הבעיה של צמחוני לפתח גוף. שיוודא פשוט שיש לו מספיק חלבון בתפריט, ושישלים את הויטמינים והברזל שיש בבשר ממקורות אחרים. אני מכיר צמחונים שלוקחים תוספי תזונה בשביל להשלים את החסר. וגם למה מישהו ששוקל 63 על 176 רוצה להתחטב, לפי דעתי שייתן במסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() בשר יאנו הפך להיות לו שם כמו לאבקות? אם אוכלים אותו מתנפחים ומשיגים תוצאות הרבה יותר טובות?
אין הבדל בין בשר לבין טונה\דגים אחרים\מוצרי חלב\סויה(לא שאני ממליץ)\שילוב של קיטניות ודגן וכו'.