|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קרנף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
טסטוסטרון מתחיל להיות מופרש בגוף באיזור גיל 13-14. תלוי... עד הגיל הזה, הגוף גדל על סמך הGH. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מממ בכל מקרה נראהלי שהחל מ15 אני גדלתי בשביל כל השנים האלו אני לא צוחק הייתה לי תקופה של כמה חודשים שכל חודש 4 קילו יפים נקיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
לגבי חיטוב, זה בדיוק קטע של GH...שהגוף מסתמך עליו כמעט בצורה מוחלטת מגיל 0-12. בנאדם גדל מ3 קילו ל50 קילו...רק בזכות GH. (תחשב כמה זה באחוזים...) טסטוסטרון מעלה לאחר מכן את משקל הגוף בעוד 50% בערך... אפשר לשאול בן כמה אתה היום? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב אתה בן 17?
O= אין מצב חחחחחחח אתה נראה בן 21 לפחות. תגיד התמונות של השינוי שלך מה ההבדל של הגילאים, הקיפים, משקלים(גם הרמות)? ממש אני מתרשם מהשינוי הזה שלך D= |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתמונות לפני אני בדיוק במעבר לגיל 15 לפני אני משער שהיד הייתה 30 וקצת היום 43 אולי עוד איזה מילימטר שתיים ממ איפה hell ששאל אותי גם על זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שינוי תוך שנתיים.... מה לקחת?
וכמה אתה מרים בסקוואט, בנצ', חתירה? אה וכמה שקלת אז והיום? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב השינוי שלך זה אחד הדברים המדהימים שראיתי. מתי התחלת לשמור על תזונה מדוייקת עם תפריט וכו' ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מגיל 15 זה לא כלכך שינה כי קיבלתי בום והתחלתי לעלות מהר מאוד במסת שריר תוצאות מהירות כאלה נראהלי שסייקל לא היה מביא לי אפילו כמה חודשים רצופים של איזה 4 קילו יפים נקיים כל חודש. משקל אז - לא יותר מ53 משקל היום - חח בימים טובים אני נוגע ב90 אבל יש פעמים שאני עולה וזה 89 ככה +- אממ משקלי עבודה לא כלכך מתלהב מזה והנתונים שאני אומר עכשיו הם נתונים שרק כשאני רוצה למדוד את הכוח שלי אני עובד עם המשקלים האלה באימונים רגילים אני מוריד משקל בשביל להתמקד יותר טוב בשריר... דיפ סקוואטים עם 120 קילו 7-8 חזרות יפות (אחרי פשיטת ברכיים) לחיצת חזה חיובי (מזה אני מתחיל) 100 קילו 7-8 חזרות בלחץ חח חתירה בדאמבלס חחח לא הרבה איזה 32.5 כל יד אבל זה תרגיל חמישי לגב בוא לא נשכח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היום זה כבר לא ככה חח אני לא שומר תזונה מי יודע מה משתדל לאכול איזה 180 גרם חלבון ביום עם פחמימות כמה שנכנס וזהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() הגב ניראה חביב
![]() אחי אתה צריך לעלות מסה עצבנית שזה אומר: 1.תהנה מאוכל וכמה שיותר 6 ארוחות ביום בהפרש של שעתיים וחצי עד 3 בין כל ארוחה לארוחה 2.תגיע למכון ותפציץ כמה שיותר חזק ![]() 3.תישן טוב בלילה בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() גבר תוך כמה זמן פיתחת את הגוף ? (זה לאליאב..)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אליאב.. אין מילים :| מ-31 ל-43.. חלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נוב... (זה דוגמא קלאסית לנוב לא?) סתכל כמה הודעות מעלייך כתבתי את כל הפרטים עריכה : הרסנו לדין את הדיון זה לא לעניין בואו נשאר עם נושא הפוסט |
|
![]() |
![]() |