|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() חרא אש
לא עשיתי תסיכום תחביר וחשבור עשיתי 3 מתוך 4 כול האמריקאיות בהתחלה זה בסדר עשיתי וחלק העתקי וזהו נקווה לאיזה 65 וזהו לא צריך יותר
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() הלך סבבה רצחח נוטה לקטלני... הסיכום לא בעיה, בקיצורר רץ סבבה המבחן למרות שכשאחרי שסיימתי אותו הרגשתי כאילו גמרתי הרגע ריצת 5000, כל כך חופר המבחן הזההה למות...
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה אמור לעשות את הסיכום10-13 שורות מקס'! ולהוא שעשה דף וחצי בכלל טמבל תחשבו רגע הוא מסכם לי סיפור של 2 דפים ופסקה לדף וחצי ? מה עשיתה פה ? איזה מפגרים אתם יאללה אגב המבחן היה ממש קל אבל המגן היה חרא..(70) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() הגישו אותי על מגן 80!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בגרות די קלה, רק נדפקתי בסיכום, היה כתוב 12 נקודות וחשבתי שזה 12 שורות!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#25 |
נפיחון
|
![]() איך כולם חכמים כל כך בפורום הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אם ביקשו 10 - 15 זה בסדר :dry: :dry: וחוץ מזה, לא היה רשום כלום לגבי השורות!!!:closedeyes:
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() היה באמת קל.. רק השחבור ותחביר לא עשיתי, המצאתי דברים שמה כי אני שונא את זה X_x
להערכתי אני עובר את ה65 בציון סופי, הגישו אותי על 61 מגן.. מכובד :x היה לנו בוחנת שווה בת 20 O_o והיינו רק הכיתה שלנו, איזה 5ילד עשינו בגרות דיברנו חופשי חח איזה כיף היה Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
משתמש ותיק
|
![]() אחד הקשות לא ידעתי כלום עשיתי אני ועוד 2 חברים ביחד.....
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() היה בסדר, עד פרק ג'(כולל) ירד לי חמש נקודות סה"כ ובתחביר נראה לי הלך לי מקסימום 5 נקודת, ומקווה שילך טוב הבעה(הבנה הלך טוב) כי כתבתי יותר מדי לדעתי וקצת מסורבל אבל נקווה לטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מנהל מקצועי
|
![]() בגרות סבבה לגמרי..
כל האמריקאי שלי היה נכון..באתי הסתכלתי אצל מישהו תיקנתי..בסוף מה שתיקנתי טעיתי ומה שמלכתחילה צדקתי..לא נורא כולה 2 נקודות.. הכל עבר טוב ![]() סיכום יצא 18 שורות..אין הרבה שכתבו 12 שורות..סה"כ יש הרבה "תאורים""והשפעות" של השפה שם..כתבתי את כולם בסיכום..d: מצפה ל90+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() היה נחמד איזה בגרות שכונה המורה שלי ללשון נכנסה גילתה לי 3 שאלות מהאמריקאי =]
מגן 75
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מגן 90, מבחן נראה לי סבבה אבל בסיכום נראה לי היה לי חרא. ויצא לי 12 שורות
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() הנה הפתרונות חבר'ה http://www.geva.co.il/geva/cat.asp?c...3&parentid=429
יס. לפי זה אני מקבל מעל 90 בדוק. מקסימום 97, כשה-7 נקודות תלויות עד כמה הבוחן יאהב את הסיכום שלי
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הלך לי לא רע... יהיה לי 80+..
מגן 77.. הרשיתי לעצמי לא להתכונן לבגרות..
![]() |
#36 |
מנהל מקצועי
|
![]() רבאק למה ראית תתשובות..
בערך 93-94 |
![]() |
![]() |