![]() |
בהצלחה בבגרות בלשון היום!!
בבהצלחה לכולם תביאו בראש!!
|
בהצלחה! מקווה שילך לי טוב, אני צריך לפחות 52 בשביל עובר ;_;
יאללה עפתי לבגרות~! |
בהצלחה ילדודס :)
עוד כמה ימים אני יכול להגיד את המשפט של המורותתתת אני את הבגרות שלי עשיתי :d |
בהצלחה :sbb4:
|
הגעתי לכיתה. חלקו לי את החוברת שאלות, חוברת סימון, והחוברת לשאלות פתוחות.
עשיתי את כל הסימונים, הגעתי לחלק של התחביר ושחבור, אמרתי נחזור אל זה, זה נראה קשה, עברתי לחלק של ההבנה וההבעה, ראיתי את אורך הטקסט והשאלות, אמרתי תודה רבה ויצאתי. |
אחחח.. היה טוב.. :).. וטוב שהיה.
החלק של המספרים היה קל סיימתי בחצי דקה את 4 השאלות.. הפועל היה בין הקשים..למרות שהוא לא צריך להיות ככה.. הגייה וכל החרא הזה- בסדר.. תחביר ושחבור הפצצתי.. והבעה היה סבבה.. :).. איך היה לכם |
הלך דווקא סבבה..המינימום יהיה להערכתי 70 אבל בטוח יותר והמגן שלי 72.
אם אני אצא עם 75 בסופו של דבר אהיה שמח =] |
חחחחחחח אייזה מגיחה סאטלנית הייתה לנו... את כל החלק הראשון העתקתי...
חחחחחח כשהיא ראתה שאני מתקשה להעתיק את השאר היא עושה לי "תעבור שלוחן שיהיה לך יותר נוח"... D= הלוואי הייתה לנו כזאת גם בהיסטוריה.!! הגישו אותי על 90 ככה שאני רוצה לפחות 95 .... D= |
אז זהו!!!!
אחרי 7 פוסטים שפתחו פה על הבגרות בלשון, סיימנו את המבחן הקל הזה... או המזדיין הזה (לכל אלה שאומרים שקשה להם).. חחח :closedeyes: אז איך היה? זה שלב התגובות... כמה תקבלו? 50? 80? 70? 90? 100!!! ? חחחחחח ספרו ספרו...:unsure: :unsure: |
ציטוט:
:wub1: תן לי 90 אני מבסוט תן לי 95 ואני עושה את הבוחנת!!!:blush: |
ציטוט:
בבון טיבטי???!!! :):):):) נו באמת Slim.... חח ככה מדברים אחרי שהשקעתי שעות על גבי שעות ללמד אותך :closedeyes: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קח 96, גם מבסטוט, גם תעשה את הבוחנת... רגע, חח אתה מתכוון לדתייה הזאת? :ohmy: :ohmy: חחח אם אתה כל כך רוצה, בבקשה :wiggle: |
ציטוט:
|
ואללה הלך משו בן :):):):) הגישו אתי על 90 חח הלך טוב ולכם? היית בגרות קלה
|
ציטוט:
חשבתי שאמרת משהו על שחורות שחומות חרטטניות.... :dry: :dry: :dry: המכחישה הזאת, דומה לכך לא? =\ חח אבל סבבה... אני נותן לך 91... למה? כי בא לי :closedeyes: |
פחח בגרות קלה אלק כל הבגרויות אני רואה קלות לכם! היה בגרות סבירה אבל נוטה לקשה קצת ונקווה לטוב
|
ציטוט:
|
הסיכום יצא לי ארוך דפ וחצי
|
ציטוט:
יצא לי איזה 20 שורות בכתב ממש קטן... :ohmy: |
עשיתי כתב ענק עם רווחים בין השורות :x
|
ציטוט:
סבבה.. בסה"כ.. היה סבבה :closedeyes: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ