|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
מצד אחד של הספקטרום קיים האק סקווט שזה בעצם , סקווט עם מוט בידיים מצד שני יש STIFF LEGGED DEADLIFT שאתה מנצל רק גב וכל הכוסיות עושות אותו כדי לעבוד על התחת(הכוסיות שמבינות עניין).
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() בכל זאת אני יכול להבטיח לך שלרוב האנשים שמשתמשים בגב תחתון למשקלים כבדים מאוד במשך הרבה זמן יהיו בעיות גב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק
|
![]() אין קשר.
בעיות גב בדדליפט זה מ3 דברים: 1.נובים שמעקמים את הגב אחורה 2.דחיסה של הגב למטה בנעילה (הנעילה זה החלק שטוחן לך את הגב , אם תעשה דדליפט בסקווט ראק מגובה ברכיים תבין גם תבין אם תעשה רגיל ותשים הרבה לב) 3. חוסר איזון בשרירים בעיקר במייצבי האגן השונים כנראה אתה לא עושה דדליפט רציני ואין הרבה אנשים שעושים דדליפטים כבדים במכון שלך לתצפית אז אני לא יודע כבר...
![]() |
#5 |
|
![]() אני במכון של כוסיות אני היחידי שעושה בו דדליפט. אבל שאלתי את המאמנים כולם אומרים לי לא לעשות את זה יהרוס לך תגב פשוט מאמנים כוסיות של פילטיס, אבל יש 3 מדריכים אחרים שאני כן מאוד סומך עליהם, והם אמרו שהביצוע בסדר. וזה לא שאני לא מעמיס עברתי את משקל גוף ועוד מעט פי 1.5 אבל אני מעדיף שתנועה תהיה טובה מאשר להעמיס הרבה משקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ליאו אחי תגיד לי אם אני עושה דד ליפט נכון,
אני מתכופף למוט עם הרגליים עד שהם כמעט יוצרות 90 מעלות בין השוק לירך אני שומר על הכיפוף בגב (ההקשתה הטבעית) ואז אני מישר את הרגליים ואת הגב בו זמנית את שאני עומד כאילו עמידה רגילה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה את הקליפ ותראה איך מקצוענים עושים דדליפט: http://www.youtube.com/watch?v=53-NVrL_BPA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
למישו יש מושג איך קוראים לשיר הזה שמה מ need for speed ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
|
![]() תקשיבו , בחיים אל תלמדו לעשות דדליפט במכון מסטון של פוורליפטינג!!!
הם מסכנים את הכל להרמה אחת מקסימלית כי חזרה אחת לא תגרום לנזק מצטבר רב , אבל הם ממש לא מרימים ככה במכון!! ממ , כן בכללי מה שתיארת אמור להיות ככה , אבל יש עוד דברים שצריך לשים לב: 1.להסתכל למעלה 2.להישען אחורה 3.למלות את הבטן באוויר(לפני התרגיל) ולעשות שריר בנעילה מעל 2 חזרות מומלץ לתת נשימה כל פעם שהמוט על הרצפה (אל תדאגו אם הוא 2 שניות על הרצפה לא יקרה כלום זה אפילו יותר קשה ככה) 4.לדאוג שהמוט כל הזמן קרוב לרגליים שלך ולא תלוי ממך כאילו אתה עוגרן אנושי 5.אל תעשה את הדבר הזה שעושים בסטרונגמן שבנעילה אתה מכו]ף את הגב אחורה , זה מקל על התרגיל אבל מתכון לפריצת דיסק וכאבי גב כבר מהיום שאחרי האימון , תשען אחרוה עם כל הגוף. 6.תעשה שראג למעלה ואחורה בזמן התרגיל 7.מיקום הרגליים הוא בערך המיקום שלהם כאשר אתה תתלה על מוט מתח ותשחרר את עצמיך , המצב בוא אתה נופל , זה המצב הטבעי עבורך. 8.יותר בריא לזרוק את המוט על אנשים שנראים כמו קוקסינלים שמדברים איתך כמה שאתה הורס את הגב שלך באמצע סט מאשר לענות להם. 9.בכללי החלק האקצנטרי של התרגיל לא מי יודע מה בריא לגב.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(לא משתמש ברצועות). שמעתי מכמה אנשים שאחיזה משולבת יוצרת מעין פיתול על הגוף בגלל חוסר סימטריה. לי אישית גם קשה יותר להצמיד את המוט לגוף באחיזה משולבת. באיזה טווחי חזרות אתה עובד בדדליפט? ציטוט:
מוזר מאוד, למה לפרוץ ולהרוס אתר על אימונים? זו בטח קונספירציה משותפת של ג'ו ויידר ומנהלי הולמס פלייס. The impure ones must be punished for this blasphemy. ![]() עריכה: עידן, אני לא תופס אותך במייל. תכתוב לי מתי אתה בא, אני אקפוץ ואחזיר את הספר. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני כבר מזמן לא עשיתי דדליפט, אני עושה את הגירסאות המהירות (Snatch Pulls ו-Clean Pulls)... בדרך כלל אני לא עובר את ה-3 חזרות בסט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. גם כשהיית עושה דדליפט היית עושה hook grip? 2. במה מתבטאת ההסתגלות לאחיזה? כאבים בבהונות? 3. מגנזיום - אתה מתכוון לגיר הרגיל, או שיש כמה סוגי גיר? 4. הבנתי ממה שחיפשתי עכשיו ששתי התנועות האלה הן בעצם דדליפט + שראג מתפרץ, וההבדל הוא ברוחב האחיזה. למה החלטת לעבור לתרגילים האלה? זה קשה יותר בלי רצועות, לא? 5. שכחתי ![]() עריכה: אני רואה שבולט כבר שאל על ה-hook grip.לא אמרת לי מה דעתך על אחיזה משולבת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() עוד דבר שאני לא מבין הוא מה הקטע עם האחיזה המשולבת? מה זה נותן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה בשביל ללמוד תרגול נכון של דדליפט יש מספר סרטונים הדרכה מקצועיים מאוד באתר של קרוספיט שמה מיתב מומחי הספורט מסבירים בקורס הסמכה למאמנים של קרוספיט כיצד לבצע זאת נכון. מליץ בחום, ההסברים באנגלית מובנת וברורה. www.crossfit.com
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אם כבר פתחו תאשכול
יש פה מישו שיכול להביא לי סרטון של דדליפט וסקווט שמבוצע מושלם? אני חייב לבדוק תצמי
![]() |
#19 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() http://www.atraf-f.net/or/showthread...074#post271074 (הודעה ראשונה באותו עמוד)... מה שמוזר זה שהקישורים לסרטונים הם אותם קישורים כמו באתר המקורי, רק שפה הם עובדים ובאתר המקורי הם לא עובדים. ![]() |
|
![]() |
![]() |