|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() האמת שהדבר היחידי שמרתיע אותי הוא שאני לא אדע\יודע לאן החלקים שלי ילכו [זאת אומרת לאיזה אדם].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני חותם בקרוב מאוד, אני מאוד בעד העניין.
פאניק אם אתה רומז לכך שיש מצב שאיבריך יתרמו לערבים (אני אישית לא מביע דעה בעניין), אז כן, סיכוי גדול שזה יגיע לגופו של ערבי.
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה עם רוצחים? אנסים? פדופילים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך להוסיף סעיף בטופס שאומר שמוכנים לתרום רק ליהודים.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() הערבים, כמה שלא תשלימו עם זה, הם אזרחי המדינה.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא רואה שופ סיבה לא להיות בעד..
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב, בטח.
המדינה מחוייבת לדאוג לשלום הציבור שלה, גם אם מדובר בבן-אדם השפל ביותר. אם אדם שעבר עבירה פלילית כלשהי זקוק להשתלה, אז כן, יכול להיות שאיבריך יגיעו אליו. Sad But True.
![]() |
#11 |
|
![]() בטח בעד,זה הדבר האידיאלי שבן אדם יכול לעשות ,אין לך מה להפסיד ומה אכפת לך לאן זה יגיע העיקר שזה יגיע,תרומת האיברים מאוד חשובה,לפעמים על ידי תרומה של כליה אתה יכול להציל חיי אדם,במקום שהתולעים יוכלו ת'גופה שלך,עדיף לעשות משהוא ויטלי בה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
בכל דבר יש סיכון אחי אין מה לעשות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה מותר עפ"י ההלכה אז בעד..למרות שזה נראה לי חילול המת..בכל מקרה זה די מפחיד כל הנושא..לדעתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
ההלכה יכולה ללכת לחפש מי ינענע אותה, אם זה יציל מישו, ואתה כבר מת, מה אכפת לך? זה כמו הילדים המעאפנים בקייטנות שקיבלו בטעות 2 לחמניות ולא רצו 2, אז מישו שרצה עוד אחת ביקש מהם, הם אמרו לא! וזרקו את זה לפח.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בעד. הסיבה ברורה.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() למה לא ? כל עוד וזה יכול להציל בן אדם אז בכיף ..
אבל כמו שאני הבנתי איפשר להתשתמש באיברים אחרי שמתים כי כל הפעולה נעצרת ואיפשר להחיות את זה שוב . |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
בחיים אני לא אחתום על זה , מסיבה ש.... אם אתה חותם על זה ונמצא בתאונה אז , הרופא יתיחס אליך כשק איברים ולא יטפל בך כי יש איזה ילד עשיר שצריך כבד. עדיף לי לחיות סורי. וכן זה מהצב בבתי חולים , אנשים עשירים זוכרים לכל זה , והאיברים באים מכל המסכנים שחותמים על זה נהרגים ולא מנסים באמת להציל אותם ומי שאמר שזה יגיע לערבים , לערבים זה לא יגיע תאמין לי.
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |