|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם לי זה קורה המון. כנראה בגלל שבשר הוא לא אוכל שעשיר בסיבים, ואפשר לאכול ממנו המון בצורה יחסית למזונות אחרים כמו לחם מלא או ירקות ולהרגיש תחושה פחות מלאה.
אל תדאג, זה יפגע רק בכיס של ההורים |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואז הייתי רוצה משהו מתוק הייתי אוכל חטיף וחצי של חלבון שכול חטיף זה 30 גרם חלבון ככה סתם כי היה בא לי משהו מתוק אחרי החזה עוף היבש חח ותאמין לי שגדלתי
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() יותר אוכל נאכל - יותר זמן לוקח לגוף לעכל - החלבון מתפרק עם פעולת העיכול.
פשוט יקח לגוף מעט יותר זמן לעכל את המזון וזהו, החלבון עדיין יכנס כחלבון ולא יהפוך לשומן (xD) ככה שהטענה שלחלבון בארוחה אחת יש גבול מסוים היא סתמית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() חלבון בדר"כ לא הופך לאנרגיה - מכאן אפשר להסיק גם שחלבון בדר"כ לא הופך לשומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
משתמש ותיק
|
![]() טוב אני גם רוצה להוסיף הערה מפגרת כמו כולם....
IGOR - תיזהר שלא יתבעו אותך ממועצת הלול..... ![]() THIBOX - אם 35 גרם חלבון בארוחה הספיק לך והיסתדר בתפריט עד עכשיו אז אדרבא! לא אין קשר ישיר בין כמות יותר גדולה של חלבונים והפיכתם לשומן כמו שאמרת... לא ניראה לי שמוכרים בארץ מוצרים של LABRADA (אחד הטובים והנחשבים בעולם- הוא בעצמו נחשב לאגדה בעולם ה B ![]() לכול שאר המגיבים: פשוט אופי ישראלי טיפוסי התגובות שלכם.. שכחתם שגם לכם היו אותן שאלות בעבר הלא רחוק... עדיף במיקרה הזה שלא תגיבו ביכלל מאשר תצחקו בציניות על הבחור שרק יגרום לאנשים לא לירצות לתפקד בפורום בעתיד. ושוב אם אין לכם תגובה ממש רלוונתית בעיניין על תיתרחו להגיב ותחסכו מיזמני היקר..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() קלוריות מיותרות שהגוף לא משתמש בהן, יהפכו בסופו של דבר לשומן. בתור מתאמן אין לך מה לדאוג כי הגוף שלך ממצה את רוב אם לא את כל החלבון שנצרך מהתזונה בשביל לבנות מחדש את השריר אחרי הנזק של האימון.
מה שכן, הגיוני לחלק ולפזר את החלבון למנות "קטנות" של 30 גרם פחות או יותר כל מספר שעות לאורך היום בשביל אספקה הולמת וקבועה של חומצות אמינו לגוף. לא חובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
ומפליץ יותר מתמיד זה כי הגוף שלך יצר אנרגיה מחלבון. בקשר להפיכה לשומן זה לא ממש קשור, כל עודף קלורי לא משנה מאיפה הוא ובאיזה צורה הוא, יאגר כשומן.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() פחמימה = Cho
חלבון = Nhco כשהגוף משתמש באנרגיה הוא לא צריך את הn אז הוא משתחרר בשתן , ובצורת גז, בהפרחות אוויריות. ולכן כל פעם שאתם מפליצים כי אתם אוכלים הרבה חלבון, זה כי הגוף פירק את החלבון והשתמש בו למטרות אנרגיה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() כמו שאני לא בטוח שאתה מפריש יותר שתן אחרי אכילת חלבון, אני גם לא בטוח שאתה מפיח יותר גזים. יכול להיות שהריכוז של החנקן המופרש עולה, אבל זה לא אומר שהתדירות בהכרח גוברת.
תקן אותי אם אני טועה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אני לא אומר שאתה תשתין יותר אחרי שאכלת חלבון,
אני אומר שהרכב השתן יהיה שונה, ותיקנו אותי בקשר להפרחות זה גופרית + מתאן (או שזה בדיחה? :d )
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |