|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#241 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שמישהו שאתה מחזיק מתבונתו (גם אם בצדק) טען את זה. |
|
![]() |
![]() |
#242 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
הנה בחורים ששוקלים 15 קילו פחות ונראים הרבה יותר טוב וזה ההבדל בין PL / WL לBB - ה-מ-ר-א-ה! http://www.ifbbpro.com/results/2008-...mpia-showdown/ (תקנו אותי אם אני טועה זה קטגוריה עד 202 פאונד?) אתה נסחף עם הגישה האטומה שלך לאורך כל הדיון זה לא יאמן שאתה חושב שאתה יודע יותר טוב מענף שלם של מליוני דולרים שמתגלגלים וילד בן 19 יודע יותר טוב מכולם. פשוט לא יתכן, שוב אני אגיד, יום יבוא, תתבגר, תפתח אופקים, ותלמד שגם שנראה לך שאתה יודע משהו תמיד יבוא מישהו ויחדש לך שלא. |
|
![]() |
![]() |
#243 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
כאשר המטרות של אותם ענפי ספורט וזה של באדי בילדינג הוא שונה לחלוטין... מתי תכניס לראש (הסגלגל) שלך , שבאדי בילדרים לא מעניין אותם המשקל על המוט . מתי תכניס את זה לראש. מתי תבין שבאדי בילדרים ופוואר ליפטרים חיים לפי קריטריונים אחרים נשפטים לפי קריטריונים אחרים והמטרות שלהם שונות לחלוטין אתה עצוב בכל רמה אפשרית , אפילו שהתעמתת עם פוואר ליפטר מספר אחד בארץ (מהתחום שאתה כל כך נהנה להטיף בו) , חשבת שתלמד אותו איך לעשות סקוואט ואחרי שנאמר לך שלבנאדם יש תואר בזה ו 30 שנות ניסיון אז התקפלת לעובדה שהוא "לא טוען נכון בפורום" כאילו שיש לטעון נכון או לטעון לא נכון במידה והוא פאקינג מרים הכי כבד בכל הארץ ולא סופר אותך ואת המשקלי עבודה pansy שלך. אני הבנתי את הבעיה שלך. מרוב תחת , אתה לא רואה כלום אולי כדאי שתשלוף את הראש שלך החוצה משם.
![]() |
#244 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אורי מוכיח שוב אפס מושג לגבי תכנון אימונים. לא הזכרת הפעם את הסיבים הסגולים והעצבובים האלקטרוניים שבזרת. אני תוהה אם הכל בסדר.
#245 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
בזה שניסית ללמד את האיש הכי חזק בארץ איך לעשות סקוואט נכון. בהתחלה תפסתי ממך מבין עניין, אחרי כן הבנתי שאתה סתם פלצן. ולא רק פלצן , גם בנאדם אטום.. תכנון אימונים ? תעשה לי טובה... קישטה.. הפלצנות שלך מיותרת . לך לדבר עם איזה מישהי פקטיבית .
![]() |
#246 |
חבר פעיל
|
![]() שוגרזאזא, אתה לכל אורך האשכול מדבר על איך בודיבילדרים התאמנו בשנות ה70, אבל אתה בכלל לא יודע איך הם התאמנו אז.
אתה רק לוקח את הדברים שלך מאיזה מאמר שביל סטאר כתב שבו הוא אומר שאימונים זה לא כמו מה שזה היה פעם (זה היה המאמר שדניאל הביא לפה אם אני לא טועה), והוא אמר שהוא התאמן אם איזה שלושה בודיבילדרים בתקופה ההיא ושהם התאמנו לפי העקרונות של 5x5. אתה לא יכול לפי שלושה בודיבילדרים לסכם אימונים של תקופה שלמה, וגם ביל סטאר לא יכול. ושוב פעם, אתה לא היית חי בשנות ה70 ובטח שלא התאמנת אז, אז תפסיק לאמר לנו איך בודיבילדרים התאמנו אז כי אתה לא יודע.
#247 |
|
![]() הייתי חושב שאם 5x5 כל כך דומיננטי לכל השאר, היו יותר מפתחי גוף שיאתמנו בצורה כזאת, לפחות בטופ, כולם מטומטמים?
אני לא יכול לדמיין את רוני קולמן עם 20 קילו יותר ו+100 סקוואט ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
#248 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
הוא דיבר עליך לא הזכרת הפעם שאתה מטפטף.....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#249 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) אין זה פוסט כזה מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חייב לציין שההודעות של אורי גרמו לי להשתין סיפיונאט מרוב צחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ואתה מוכיח כרגיל את היותך תוכי מטופש ללא דעות של עצמו.
#251 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() זה מטומטם להשוות pl וbb.
Pl=ספורט bb=תחרות יופי |
![]() |
![]() |
#253 |
חבר פעיל
|
![]() זה בדיוק מה שאנחנו אומרים, שזה אידיוטי לגמרי להשוות בין bb לpl.
אני לא מסכים איתך ש bb זה רק תחרות יופי אבל זה כבר ויכוח אחר לגמרי.
#254 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]() וואו.....יש לך הודעות שאתה כותב בעצמך ולא רק עושה קופי פסט מהודעות של אחרים?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
|
![]()
![]() |
![]() |
#259 |
חבר פעיל
|
![]() כולכם צודקים
פשוט למתאמן המתחיל תתאים תוכנית ss גם אם הוא רוצה להיות bb ושיגיע לשלבים מתקדמים יותר יש מקום להוסיף לתרגילי הבסיס של 5x5 תרגילי עזר ולשחק עם הפיצול בהתאם למטרה שלו אם אתה רוצה להיות חזק/גדול כדאי לך להתאמן ss לפחות עד שתגיע לשלב מתקדם יותר באימונים כי ללא סקווט/דדליפט/פרס/בנצ גבוהים אין טעם להכניס תרגילי עזר שרק יפריעו ויורידו לך את עצימות האימון ויפריעו לתדירות האימונים עקב חוסר התאוששות |
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]() ![]()