|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#201 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
זה שהם עושים חיטוב לתחרות איך אתה כל כך בטוח שהם עושים אירובי? וגם אם כן זה רק בתקופת החיטוב שלהם ובתקופת המאסה הם שוב עולים במשקל והסיבולת לב ריאה שלהם יורד שוב חוץ מזה חסר ליפטרים שכן עושים אירובי? לכל דבר יש לכאן ולכאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() ציטוט:
לא התלונן פה על מישהו בזווית צילום שלו.מה קרה לפוטושופ עברנו עכשיו לזוויות. במקרה מצאתי זווית שרואים סוף הדרך.אתה מוזמן להצטלם מאותה זווית אולי גם תצא ככה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא מתכוון לשים תמונות שלי פה כי זה לא מעניין אותי לריב אם בנאדם באינרטנט למי יש תיד הכי גדולה זה בדיוק כמו לריב למי יש תזין הכי גדול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() בוא נעזוב אותם רגע...
קח אפילו אותי שאני רחוק מהדוגמא הכי טובה ליעילות של פוכנית פיצול אבל בסדר: 3 שנים התאמנתי שבוע שבוע (בשבוע בסס הייתי עושה פקלים ומתח)שנה ומשהו הייתי תקוע על אותו משקל , לא אימנתי רגליים עשיתי חודשיים דדליפט וסקוואט ראיתי זה לא הולך לשום מקום ככה ויטרתי.. ובכל זאת הגעתי ל97-96 קילו על מטר 80 על גג 13 אחוז שומן ...אה ולא השתמשתי בגיינרים או חלבון ככה שהיה מלא מלא פעמים שלא אכלתי כמו שצריך. תחשוב מה היה קורה אם הייתי מתאמן יום יום אוכל נורמלי ומאמן רגליים גם שננגיד היו מגיעות לרמה של פלג גוף העליון שלי? לפחות עוד 10קילו אם לא יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Banned
|
![]() 5X5
![]() ![]() SS - Texas method ![]() חבל שאיש הלילה לא העלה תמונות, בנאדם עם סקוואט 240 קילו ו-220+ דדליפט לחזרות... תכלס תעשו מה שאתם רוצים, מעניין לי את הביצה כמה דם אתם מזרימים לשריר עם אותו משקל כל השנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נעזוב אותם רגע...
קח אפילו אותי שאני רחוק מהדוגמא הכי טובה ליעילות של פוכנית פיצול אבל בסדר: 3 שנים התאמנתי שבוע שבוע (בשבוע בסס הייתי עושה פקלים ומתח)שנה ומשהו הייתי תקוע על אותו משקל , לא אימנתי רגליים עשיתי חודשיים דדליפט וסקוואט ראיתי זה לא הולך לשום מקום ככה ויטרתי.. ובכל זאת הגעתי ל97 קילו על מטר 80 על גג 13 אחוז שומן ...אה ולא השתמשתי בגיינרים או חלבון ככה שהיה מלא מלא פעמים שלא אכלתי כמו שצריך. תחשוב מה היה קורה אם הייתי מתאמן יום יום אוכל נורמלי ומאמן רגליים גם שננגיד היו מגיעות לרמה של פלג גוף העליון שלי? לפחות עוד 10קילו אם לא יותר ותתפלא גם כוח לא חסר לי , בלי לאמן דדליפט עשיתי 180 לחזרה טכניקה גרועה אבל בלי לאמן תתרגליל בכלל..אני מסיים את כל המכשיר מזמן של הגב שזה 132 קילו אצלנו ולפעמים שאני משלב טי באר אני מגיע ל100-105 ל4חזרות חזה שאני חלש בוא רצחחח 120 ל6 חזרות אני תקוע בוא הרבה זמן כניראה בגלל תזונה לא טובה אני באמת לא רוש את כל זה לפוזה זה פורום , אני לא ילד בן 14 ...אלה שתבינו שאולי איפשהו גם אתם טועים |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם היית עובד עם תוכניות ראליות, אני מניח שבשלב של התקדמות שבועית היית מעיף דדליפט של 220+ ובנץ' שאתה בטח אוהב 150 בכיף. חבל לי על אנשים כמוך, באמת ניראה שיש לך את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
חבר פעיל
|
![]() ספגטי אתה זה בצד ימין בתמונה הגדולה נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אני לא מאמין שאני בעל גנטיקה יוצאת דופן , כן אולי לא ממוצע אבל לא איזה טופ תכלס אני לא חושב שכל מה שרשמתי ישנה משהו למישהו , אבל שיהיה כולה כתיבה של 3 דקות ושוב אתה מדבר על משקלי הרמה , שאין בכלל ויכוח שתוכניותצ כמו שלכם מביאות לשיפור גדול יותר בכוח...כאילו זה כמו להתווכח שרץ 10 קמ יקח את בולט ב100 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
חבר פעיל
|
![]() כן כל הכבוד תן קצת מאסה ואתה מסודר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני 80 קילו, ולהיות בטווח של 3 למעלה ו3 למטה זה מה שאני צריך. עזוב שמאז שהתאמנתי עליתי 25 קילו, לא זאת ממש המטרה שלי. איש הלילה אגב מתאמן סתם כדי להיות גדול וחזק, והוא הכי חזק by far מכל הליצנים כאן, והכי גדול מבין כל הטבעיים וגדול גם מרוב המתחרים כאן, שבניגוד לאנשים כאן אני לא יבזה את השם שלהם כי אנחנו לא אנשים קטנים כמוהם. ובחייאת רבאק למה נראה לך שלמישהו אכפת מהיקף יד? ואגב, על משקלים בתרגילים צריכים לבוא סרטונים, בלי קשר אם מאמין או לא. הסיבולת שלהם היא לרוץ 3-4-5 קילומטר בקצב של צב וזה כי הדבר היחיד שפונקציונלי בריצה שלהם היא הריצה עצמה כדי לשרוף קלוריות, לא שהם אצנים... נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 30-01-11 בשעה 22:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
חבר פעיל
|
![]() להרבה אנשים אכפת מהיקף יד כמו שלך אכפת מלהרים הרבה באימון הבא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כמו שאני יגיד למה אתהחושב שלמישהו אכפת ומכה הוא מרים?זה לא ממש חכם כל אחד והמטרה שלו העלתי פעם שרטון של הדדפילט שדיברתי יותר מזה אני לא הולך לעלות כניראה עד שאני יגיע למשקלים מכובדים יותר וגם לא בטוח אני מתאמן כרגע למסה והכוח בא יחד איתו אז בכיף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
חבר פעיל
|
![]() הוויכוח הזה כל כך מיותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Banned
|
![]() ladybug אתה עצוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Banned
|
![]() גיל יא שמן חל שיפור בד1מס אצלי ויש מצב שאני כן הולך מחר
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תקופת חיטוב + תוכנית אימונים חדשה. | Nirdr27 | אימונים | 8 | 19-08-09 10:40 |
תוכנית חדשה|מפחד שלא ירגיש תהרגשה של אחריי אימון | superguitar | אימונים | 29 | 03-08-08 03:19 |
ירדתי 5 קילו בזמן מסה אחריי שהתחלתי תוכנית אימונים חדשה... | Antonyx | אימונים | 1 | 28-05-08 19:14 |
תוכנית חיטוב חדשה ליום ראשון =) | yatir1234 | אימונים | 5 | 13-04-07 11:45 |
תוכנית חיטוב חדשה | AMIT.W | אימונים | 17 | 24-10-06 15:27 |