|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
I don't pretend to be somebody in this sport only enjoy it together with other guys in the gym and on stage.
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() חלאס עם האנגלית כבר זה מציק,ואני זוכר שדיברת לא יפה לגיל ולראובן סלומון אז אתה עם בטחון עצמי מופרז וחש יתר על המידה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תשמע לי ותשמע לי טוב,בהתחשב בזה שאתה לא קשור לא לראובן ולא לגיל ובטח ובטח שלא לריב שהיה (ואני בתור אחד שהיה מעורב ומאז הספיק להתחבר עם בוגדן ויודע שהוא בחור זהב ) לא צריך לנבור בעבר,אתה מספיק עולה לי על העצבים,עוד הערה אחת כזאת ואתה טס מהפורום.
![]() |
#4 | |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
![]() ריפטו מחכה לו ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
תשמע....אני מציע לך באמת מכל הלב להתחיל לברור מילים שלך כי זאת האזהרה האחרונה [בעיקרון כבר באתי לתת לך באן כבר עכשיו אבל ארבל כבר נתן אזהרה אז אני לא אשבור לו] תרגע מייד כי פעם הבאה לא תהיה אזהרה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
>>אימון משותף של כל הכוכבים - תמונות חזקות!!! | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 51 | 02-04-10 19:39 |
אימון משותף עם סטאס ואנטון | Eliran_M | גלריות הגולשים | 112 | 02-04-10 15:47 |
אימון משותף עם פלקס ווילר ולי פריסט! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 9 | 21-12-08 20:44 |
אימון משותף עם סנדרה | גדי 21 | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 30-09-08 16:01 |
אימון משותף עם יוגב . | טל יואב | פיתוח גוף תחרותי | 36 | 24-04-07 16:31 |