|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1
זה אחלה מאמר.. הוא מונה טעויות של מתאמנים בינוניים ו-ותיקים (הייתי מוסיף כהערת אגב שעוד טעות של מתאמנים בינוניים הוא להזניח \ להשמיט אימון רגליים לחלוטין) אבל האם כותב המאמר באמת ובתמים מאמין שבוני גוף ברמתה האולימפיה עובדים לפי עקרון ההפחתה ??
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוני גוף ברמת האולימפיה בהחלט עובדים על פי עקרון ההפחתה. גם מי שמזריק חומרים צריך לאכול הרבה ולנוח. אפילו שההתאוששות קצרה יותר בגלל אותם חומרים אסורים, זה עדין עקרון פיזיולוגי בסיסי. אז לא, אני לא מאמין בזה, אני פשוט יודע את זה.
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 15-05-10 בשעה 19:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הבעיה היחידה בללחוץ במשקולות זה שאהיה לך מאוד קשה להמשיך לעלות משקלים אחרי השלב ההתחלתי של ההסתגלות.
אתה תצטרך לעשות קפיצות של 5 ק"ג בתרגיל שהמשקלים בוא נמוכים (יחסית לבנץ עם מוט) מלכתחילה. בעיות הכתפיים שלך הם כנראה נובעות מהסיבה הפשוטה שאתה לא יודע לעשות בנץ, לפי הנתונים שלך אין לך מבנה גנטי כדי לעשות מה שבא לך בלי שזה יפגע ברקמות חיבור תנסה ללחוץ כמה שבועות כמו בסרטון למעלה, זה צריך לסדר את הבעיה ובמידה ואתה עושה לחיצות מאחורי הראש ו/או פלייס, תפסיק
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
החלפת התרגילים פוואר-קלין ומילטרי פרס בתרגיל אחד (פוואר-קלין+פוש פרס) | Sagi_M | אימונים | 5 | 10-02-10 09:13 |
סכנות בהקשתת הגב בבנץ'? | Coleman | אימונים | 8 | 28-03-09 18:36 |
גדנע צלילה-שייטת | jonathan | פיתוח גוף-כללי | 0 | 01-08-08 18:38 |
השכמות בבנץ' פרס | Eli | אימונים | 17 | 04-03-07 21:45 |