|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#15 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אתר שנועד לעשות רווח על הגולשים ? על מי על הילדים בני ה-14 שאומרים "איך אני אשכנע את אמא שלי לקנות חלבון" ? השוק האמיתי הוא בדיוק אותם מתחרים שכותבים פה בשבילכם.. הכפיות טובה פה יכולה להטריף אותי אתם פה כולכם השתגעתם. לנושא הסרטון, יש היגיון בדרישה של דאוס אקס לראות סרטון, גם אם זה מאור זדרז וגם אם זה מישהו אחר. אין כל רע בדרישה , האם ימלאו אותה או לא זה עניין אחר, האם הדרישה רלוונטית בכלל זה גם עניין אחר, אבל מעצם קיום הפורום ישנה אפשרות חופש דיון... תפסיקו לחשוב כמו ילדים, ותתחילו להבין שהאנשים שמייצגים אותנו בספורט הזה , הם החבר'ה האלה ואני יותר מגאה שיש לי את האפשרות לכתוב איתם באותו פורום, לדבר איתם ולספוג מעט מהניסיון שלהם על הספורט. תראו קצת כבוד לאנשים שהתנסו בהרבה יותר שיטות מכם , בהכנות לתחרויות ובניסיון של שנים.
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סרטון סקוואט - איכות לא טובה | elipog87 | אימונים | 13 | 07-10-09 02:38 |
מה ההבדל בין סקוואט לפרונט סקוואט? | haim15 | אימונים | 6 | 26-05-09 18:40 |
ביקורת על הסקוואט שלי (סרטון) | יונתן מהמעלית | אימונים | 5 | 05-02-09 08:35 |
אחים שלי מה ההבדל בין פרונט סקוואט לסקוואט רגיל? | rosilio | אימונים | 16 | 20-01-09 22:23 |