|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
60. Allen FM, Cope OM: Influence of Diet on Blood Pressure and Kidney Size in Dogs. J Urol 1942, 47:751. עזוב אחי זה התעסקות בקקי תאכל כמויות חלבון נורמליות ולא יקרה כלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ולא הבנתי מה מגוחך... מה רע במחקרים בחיות?
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר למחקרים על חיות אתה נהייה כמו נימרוד , הוא מתבסס על מחקרים שנעשו על קופים סומלים בדרום אפריקה ואחרי זה מנסה את זה על עצמו , עזוב חיות הם לא בני אדם כל המערכת שלהם שונה משלנו לא משנה גם אם זה קופים או חזיר שאלו החיות הכי קרובות לאדם מבחינה גופנית , אי אפשר להסתמך על זה בתור מחקר אלא רק כאינדיקציה או הכוונה כזו או אחרת שום דבר מעבר כמו מחקרים שנעשים בשימוש של סטרואידים על עכברים , אף בן אדם לא יתנסה במחקר סטרואידי כזה או אחר לכן עד היום אין ראייה וחוות דעת על סטרואידים. עד שלא יהיה מחקר מבוסס על גבי בני אדם לאורך זמן וטווח ארוך לגבי כמויות חלבון מטורפות או לחילופין אם איזה גאון ימצא את הגוף שלנו עובד מבחינת טינטזת חלבון רק אז תוכל לקבוע עובדות , עכשיו זה הכל מסקנות מהתעסקות בקקי זה הכל ונימרוד זה לא אישי תיודע שאני אוהב תך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
למה אתה אומר "עד שלא יהיה..." אולי כבר יש? אולי הוא נמצא בסימוכין הללו? אתה עברת על כל המחקרים שקיימים?
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובקשר לחיות , לא אני לא מדבר על זה אבל אני מדבר שקליטת החלבון והשימוש שהחלבון שעובר בגוף שלהם שונה מהשימוש שעובר בגוף שלנו לכן אין טעם לקחת מסקנות של מחקרים שנעשו על בעלי חיים לגבי בני אדם |
|
![]() |
![]() |