|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() כרגע בזאפה בהרצליה.
טפו טפו טפו חזרתי מראיון ממקום טוב, אני אופטימי.
![]() |
#2 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() למה לא באזור? אין דרושים? לא חסר ברים
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() סטינו מהנושא אבל אם זה מעניין אותך:
קופי טרי - לא מוכנים עובדים בעלי עוד עבודה, גם ככה לא להיט שם בכלל. בלו בר - לא משו, שכר נמוך. ספסל אחורי - לא צריכים כרגע. גליאנו - עבדתי פעם בצ'יף, אותו מקום סה"כ, על הפרצוף. מילקי וואי - בר שכונתי עם סה"כ 2 ברמנים שאחד מהם הוא המנהל / בעלים, ללא תחלופה כמעט. אגנס - הייתי בראיון, לא הלך כנראה. ג'וני בלום - לא לגילי מהפעם האחרונה שניסיתי. בביטי - לא צריכים פעם אחרונה שבדקתי, גם ככה לא עושה רושם חיובי. קי ווסט - בר לילדים... היה יכול להיות מפלט אחרון במידה והייתי נואש. טמפל - התקבלתי והתחלתי התלמדויות ופוטרתי עקב חוסר מזל מסויים, בדיעבד יצא לטובה כי העבודה שם גם לא משהו בכלל. חושב שכיסיתי את כל הברים בכפ"ס, אולי חסר 1-2.. בכל אופן גם הרצליה מאוד מצומצמת ולא קל למצוא עבודה. חברים שלי עשו לפחות 5 סיבובי ברים שם ויצאו בידיים ריקות בסופו של דבר. עבדתי כמה חודשים בת"א.. רחוק אבל מה לעשות. חוצמזה מה זה נסיעה של 15-20 דקות בשביל עבודה? בקטנה... זה גם עניין של נסיון חשוב, שתגיד שעבדת בכפ"ס זה פחות משמעותי מאשר במקום מוכר בהרצליה או ת"א במיוחד. וכמובן אכן הנסיון הנצבר יותר משמעותי...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר אני יכול לקחת הפסקה של שבוע שבוע וחצי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בקשר לשילוב בין אירובי ואנאירובי | oOtalOo | אימונים | 5 | 05-04-09 22:02 |
שאלה בנוגע לשילוב חלבון מלא ולא מלא | Tamir D | תזונה ותוספים | 7 | 21-04-08 19:18 |
מעוניין ביעוץ מקצועי בקשר לשילוב בין עבודה בחדר כושר לאימונים בקבוצת כדורגל | shay8 | אימונים | 20 | 20-04-07 16:44 |
שאלה בקשר לשילוב האירובי | yatir1234 | אימונים | 3 | 15-04-07 17:56 |
שאלה בקשר לשילוב אירובי בתוכנית אימונים | מתאמן מתחיל | אימונים | 4 | 29-10-06 14:09 |