|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חחח אני שחיף אחי?מטר 86 על משקל של 84 זה שחיף?זה לא ידעתי,אני גם רוצה לראות אותך מנסה לתת ליכאפה עם הגובה שלך אתה לא מגיע לי לכתפיים אפילו חחח,מה גם שאני חטוב ולא שמנמן כמוך וגם אני לא גמד,אז סע עם ההתנשאות הזאת ליפני שתקבל כאפה לעין,ולמי שאמר שמר ישראל אמר לו מחמאות אז מה,הילד בטח נתן באימון את ה110% שלו שזה עורר בו צורך להחמיא,אני מאמין שכל אחד פה נותן את ה110% שלו באימונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם עוד לא הבנת תמונות בייחוד שהן לא מקצועיות לא משקפות את המציאות. מישהו פה כתב שאנטון נראה קטן. נו באמת... אז אל תנסה לפרש את המחמאות של אנטון ואל תנסה לחפש סיבות נסתרות למה הוא החמיא מאד לאלירן. יש כאלה שמפרגנים באמת וקח את המילה שלו כמילה של מקצוען. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה לא מרוצה מתגובה של משהו הדבר הכי טוב זה להתעלם. אם אתה חושב שאלירן הגיב בצורה מתנשאת או לא יפה אתה עשית את אותו דבר בדיוק. וכדאי לסיים פה את הויכוח ולא להמשיך בפסים לא נעימים. זה לא תורם לאף אחד ולא מכבד אף אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון משותף עם פלקס ווילר ולי פריסט! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 9 | 21-12-08 20:44 |
פשיטת רגליים, אימון משותף של האחים | Biceps mAn | גלריות הגולשים | 17 | 20-10-08 11:16 |
אימון משותף עם סנדרה | גדי 21 | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 30-09-08 16:01 |
מלתחות שייפ כרמיאל אימון משותף !!! תמונות | eyalamzleg | גלריות הגולשים | 42 | 18-12-07 07:35 |
אימון משותף עם יוגב . | טל יואב | פיתוח גוף תחרותי | 36 | 24-04-07 16:31 |