|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס לפתוח על הבנאדם פוסטים צאו לו מהוריד, אתה רואה אותו ניכנס לפה לזירת הגולשים ומתחיל לתת ביקורות על תמונות שלנו? ,,,, חיה ותן לחיות.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() הוא בנאדם טוב, זה מה שחשוב.
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סתם בשביל להראות לכם, אני ממש לא בא לצחוק עליו, זה רק בשביל כל הנתחנים האלה פה -
דבר ראשון - הפנים שלו ממש מכוערות דבר שני - יש לו חוסר פרופורציה בין הגוף אל הידיים ובמיוחד הכטפיים. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה מרשה לעצמך באמת לדבר על פנים מכוערות ? ושים לב שהוא מושך את הכפתיים אחורה.. זה לא שהן קטנות או חוסר פורפורציה.. וחאלס בחייכם הוטא לא רוצה להיותב ודי בילדר טוב לו עם הגוף שלו אחרת אני מאמיןש הוא היה עובד עליו למידה שהוא רוצה להגיע הוא עושה כסף טוב.. איזה טוב.. מעולה הקמפיין שהוא עשה לקלווין קליין = 300 אלף שקל אז בחייכם תחסכו את זה ממנו ומעצמכם במיוחד.. יוצאות לכם העיינים.. שיש מישהו שהוא פחות ממכם בגוף ( שזה נראה לי הדבר הכי חשוב בחיים שלכם ) ומקבל פי 10000 יותר צומת לב מכל אלא שאתם מתיימרים להיות הוא עושה כסף מעולה טוחן בנות יש לו את החברה בין היפות שראתי לבן אדם מצליח בחיים תפסיקו להיות כלכך צרי עין.. רק מדגיש כמה שהמצב של הישראלים בקטנטים.. שלא מסוגלים לפרגן אחד לשני.. הוא לא רוצה להיותכ מוכם.. לא חושב להיותכ מוכם.. אז די לנסות לרדת עליו לא מזיז לו תשערה של הביצה מהש אתם אומרים עליו.. אני בטוח בזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחח דיייייייי אם הדרעק הזה מספיק חחחחחחחח אני מאניק אם הוא לא נכנס לפה בדוק!!!!!!!!!!
הוא כזה משחק אותה ספורטאי בטח אמר "בישראלבודי תותחים אני יכנס יראה להם מי אני" ראה מה חושבים עליו הלך לבכות חחח מסכן רדו ממנו ואל תפתחו פוסטים סתמיים על הסתום יותר |
![]() |
![]() |