|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() זה בדיוק מה ששאלתי.. כמה אני אמור להוסיף לשייק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() בגלל שהוספת סוכר ענבים עושה את השייק מאוד מתוק, נסה לשים רק סקופ (כוסית) אחד
בתוך השייק ותשלים את היתר בעזרת תמרים (מג'הול) או בננה. בננה= 25 גרם פחמימות. תמר מג'הול גדול= 12.5 גרם פחמימה יש בזה עוד יתרון כי הם מכילים גם פרוקטוז שתורם להגברת אחסון הגליקוגן בכבד. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() הבעייה היא שלא תמיד יש לי בננה זמינה או תמר. אפשר פשוט לקחת שתי סקופים של הסוכר ענבים? אני מוסיף לזה הרבה מים עד שהטעם נהיה סביר.
זה אפשרי? וכשיש מקסימום אני ישים סקופ אחד ויקח איתי גם בננה ותמר שתיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי שם 65 גרם אבקת חלבון ו100 גרם סוכר ענבים וזה היה טעים לשתות את זה
![]() פשוט שמים מים עד הסוף בשייקר |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם ניתן להשתמש בסוכר ענבים שפג תוקפו? | dynamo | תזונה ותוספים | 8 | 22-12-09 16:43 |
יש צורך בסוכר ענבים? | yogiyogi | תזונה ותוספים | 1 | 21-07-09 13:04 |
קלוריות בסוכר ענבים | ג'קי בן סימון | תזונה ותוספים | 10 | 25-02-09 15:49 |
יש משהו שלילי בסוכר ענבים? | מתן18 | תזונה ותוספים | 0 | 05-11-07 03:42 |
יש משהו שלילי בסוכר ענבים? | Ja Rule | תזונה ותוספים | 0 | 04-11-07 22:19 |