ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-03-10, 22:02   #1
pala
ת.נ.צ.ב.ה
 
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי king l8 צפה בהודעה
אני עושה משהו דומה ומוסיף גם חרדל משמן את החזה עוף ומטבל אותו ככה ..
ואני עושה אותו במחבת עם קצת שמן לטיגון .. אשש
במקום לשמן את העוף, תעשה שניצל רגיל, שים בנייר אפיה משומן ותזלוף טיפה שמן על השניצל. יוצא בדיוק כמו שניצל רגיל רק כ 90% פחות שמן
__________________
pala מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-03-10, 19:25   #2
mag707
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלmag707
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 355
גיל:: 21
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pala צפה בהודעה
במקום לשמן את העוף, תעשה שניצל רגיל, שים בנייר אפיה משומן ותזלוף טיפה שמן על השניצל. יוצא בדיוק כמו שניצל רגיל רק כ 90% פחות שמן
אחי וואלה שלא הבנתי איך אתה מכין את זה...
אתה מדבר על טיגון או אפיה?
ואפשר להוסיף פרורי לחם?
__________________
I do it because I can
I can because I want to
I want to because you said I couldn't

מדריך חדר כושר מטעם ווינגייט
mag707 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-03-10, 19:42   #3
pala
ת.נ.צ.ב.ה
 
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mag707 צפה בהודעה
אחי וואלה שלא הבנתי איך אתה מכין את זה...
אתה מדבר על טיגון או אפיה?
ואפשר להוסיף פרורי לחם?
לוקח את החזה עוף, מטבל אותו רגיל ממש כמו שניצל( ביצה -> פירורי לחם, אפשר גם קמח למי שבד"כ שם) במקום לשים אותו על שמן עמוק, קח נייר איפיה \ כסוף, תשמן אותו, תניח את השניצל, תמרח \ טטפטף טיפה שמן למעלה על פירורי הלחם(ככפית אמורה להספיק) וזרוק לתנור ל כ 180-200 מעלות ל5-10 דקות
__________________
pala מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-03-10, 20:45   #4
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pala צפה בהודעה
לוקח את החזה עוף, מטבל אותו רגיל ממש כמו שניצל( ביצה -> פירורי לחם, אפשר גם קמח למי שבד"כ שם) במקום לשים אותו על שמן עמוק, קח נייר איפיה \ כסוף, תשמן אותו, תניח את השניצל, תמרח \ טטפטף טיפה שמן למעלה על פירורי הלחם(ככפית אמורה להספיק) וזרוק לתנור ל כ 180-200 מעלות ל5-10 דקות
לא יותר פשוט לטבל כמו שניצל ולשים על מחבט פסים בלי שמן?

אני שם שמן אבל לא כטיגון אחרת הוא מאבד את כל הערך שלו
__________________
if you want something go and get it

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dorbs צפה בהודעה
מה זה "הוואי שייק" ? Hawai shake ??
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
מתכון חולני שיצא לי לחזה עוף פשוט מדהים 4roxe תזונה ותוספים 6 10-01-10 15:34
מתכון..! xamitx תזונה ותוספים 3 06-07-09 14:02
מתכון חדש שלי.. UltraShay תזונה ותוספים 5 18-09-08 19:02
מתכון לחזה עוף טעיםםםם Ido תזונה ותוספים 4 13-01-08 16:10
מתכון לשש bloop תזונה ותוספים 0 16-10-07 22:43


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:19.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים