|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מהיקרים לך על מה שיש של אופטימן או יוניברסל [יוניברסל זה טוב ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הבדל בין שני החברות? או שזה לא מהותי? שאלה קטנה נוספת בקשר לבעיה שלי אני ירגיש שיפור עם לקיחת המולטי ויטמין? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור אין לאף אחד תשובה על מה שכתבתי,מולטי ויטמין (כולל כל ההצעות שכתבתם)זה בעיקר ויטמיני B בכמות של מעל 2000%,וכל השאר אפילו לא מגיע לעשירית מהתצרוכת היומית..מדוע שאר הויטמינים לא נמצאים?(ההשערה שלי כי הם מסיסים בשמן ולא במים)-
a שצריך לקבל כ-25,000 יב"ל,d שצריך 400-800 יב"ל,K וE צריך בכמות קטנה שבכל זאת לא מסופקת במולטי לגבי מינרלים-סלניום,נחושת,אשלגן,בורון,כרומיום,כולין,זרחן,יוד,מנ גן,פאבא לכל אלה אין חשיבות?אני יודע שבמינרלים דבר קושר דבר ואם אחד מהם יחסר זה ישפיע על שני
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
![]() חחחחחחחח כן כן זה יעזור לך לבעיה הזאת
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה בדקתי את כל הסוגים..מה שבאמת טוב מבחינת ערכים(ובלי ברזל כמעט) ולא לקחת 10 כדורים זה האופטימן של אופטימום, ושל NOW ה75 ללא ברזל,ויט-מין 100,Ecogreen Multi - Iron-Free - 240 Tabs.
אחרים שבדקתי לא כל כך טובים ויותר יקרים.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר מתחיל
כללי:: מר.עצמות
עוסק ב:: בעיסוקים
|
![]() משתמש באנימל פאק ומרוצה עד התחת. פחות עייף במהלך היום וגורם לי להיות מרוכז, בקשר לאימונים לא יודע אם זה שיפר אבל בכל מקרה וויטמינים לא יהרגו אותך (אלא אם תגזים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() סתם להשוואה האנימל פאק vs אופטימן..
אנימל פאק יתרונות:פי 2 ויטמין d , פי 3 ויטמין c,סידן בכמות טובה,כפול מנגן. חסרונות:רוב המינרלים בכמות מצחיקה..והמחיר בשמיים 25$ 22 מנות לעומת אופימן 20$ ל 60 מנות..הבדל משמעותי.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ולא צריך 2 ק"ג חסה ביום בשביל לקבל את כל הויטמנים שצריכים רק האומגה 3 באמת דורש תיסוף בדר"כ
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() רכשתי היום את ה vm-2000 יש המלצה לכמה כדורים לצרוך ומתי?
מקווה להרגיש שיפור... ועוד דבר זה בא בפנים עם צמר גפן אני צריך להשאיר את הצמר גפן בקופסה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
צריךל לצרות בין כדור אחד ושניים [כמו שכתוב על האריזה] אתה יכול לקחת 1 קשה לי להאמין שתצטרך יותר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מקווה להרגיש תוצאות דרך אגב יאיר תודה על הממלצה |
|
![]() |
![]() |