|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() ציטוט:
מי שלא מודה בכך שהוא טעה הוא פוסי, סך הכל אנחנו פה לעזור לא לריב, אף אחד לא מחפש פה לריב... אנחנו לא שונאים אף אחד, אנחנו כן נלעד לאנשים שעושים מעצמם צחוק שוב ושוב ושוב ושוב כי אולי כך הם יבינו וילמדו. תחשוב לפני שאתה מדבר.... ואם בבאלך להיות "גבר" לך תעשה 200 סטים לבייספס כי אתה מרגיש שהוא נקרע ולפי המחשבה ה"גברית" שלך זה טוב וככה יהיה לך בייספס קטלני.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לאלדר...
אתה לא צריך להתנצל ולא כלום, לא פגעת באף אחד אולי עיצבנת קצת חלק מאיתנו אז מה? בלב שלך תגיד "שיילכו להזדיין" אבל בפועל תתחיל לקחת את זה ברצינות, אפילו אם תשאל שוב שאלות אנחנו עדיין נעזור לך כי לזה קיים הפורום, אבל כאשר אתה לא מקשיב ולא מוכן להאמין לנו ורק מתווכח זה לא יקדם אותך לשום מקום. לכל אחד יש חשיבה שהוא מבין יותר טוב אני לא אומר שלא, אבל צריך לדעת גם להקשיב לאחרים. ד"א תתחיל לקרוא מאמרים בפורום על אימונים תזונה וכו' זה יעזור לך מאוד.
#23 | |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() ציטוט:
מי קובע מה נכון ומה לא נכון? מי קובע איך להתנהג? מי קובע איך הילד הזה יעביר את הילדות שלו? מי קובע מתי הוא צריך להתבגר? תלמדו לקבל אנשים כמו שהם, ולא לשנות אותם לאיך שמתאים לכם ועוד על אחת כמה וכמה להפוך אותם ללעג בכדי לצבור לעצמכם עוד "נקודות" באשכרה פורום. אני מדבר על זה שילד בן 14 אשכרה מתחנן לזה שתסלחו לו, לעזאזל למה? בגלל שזה האופי של הבן אדם? כוס אמק, אני רואה את הבנאדם כל הזמן מנסה להוכיח ולהוכיח את עצמו בשביל שכמה ילדים (ובכוונה אני אומר ילדים) יסלחו לו.. זה נראלך ראוי? ו- וואלה כן, לפעמים התנהגות מסויימת מעצבנת, ולפעמים לפתוח 19 אשכולות ביום זה מעצבן. אני לא סותר את זה. אבל אתה יכול להבליג, יש אנשים אחרים שיוכלו לעזור לו. אל תנסה לשנות את הבנאדם, ואל תנסה לבגר אותו, אתה מדבר על ילד בן 14. ואני גם מדבר על זה שגרמתם לו למחוק את הסרטון שלו של ההתערבות או מה שזה לא היה שם. למה? כי זה אדיוטי מדי בשבילכם? כי אתם מספיק אינטליגנטים ובוגרים בשביל לראות ילד בן 14 מתערב עם חברים שלו? וד"א בנאדם, אני לא הולך נגד הדעה שלך שאם אתה טועה אז אתה צריך להודות בזה. לפי הסיפור שהבנתי ההתנצלות היחידה שלו צריכה להיות מופנית רק ליאיר וטימור. למה הוא צריך לבקש ממכם סליחה? בשביל שלא תצחקו עליו יותר? אז תעשה לי טובה אחי, אולי רשום לך 17 בצד, אבל יש לך עוד הרבה דברים ללמוד. ולפני שאתה מנסה לבקר אחרים קודם כל תסתכל על עצמך. וסתם כאילו בשביל הקטע, אני בנאדם הכי ניטרלי שיש, אני לא מכיר את הילד וראיתי אותו אולי רק פעם אחת ל3 שניות. פשוט כואב לי לראות איך אתם צולבים אותו ככה. בחייכם, זה בנאדם. ואולי לכם זה נראה רק בדיחה בפורום, ונכנס, ונצחק עליו עוד קצת ואז נצא. אבל אתם רואים שהוא באמת לוקח את זה למקומות אחרים. וד"א, ירידת הייבספיס הזאת אחי חחחחחח תמחק אותה לפני שגם אחרים יראו אותה.. ![]() ליל"ט (אני הולך לישון בשביל שהבייספס שלי יגדל)
Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace... נערך לאחרונה על ידי בובדילן94, 10-02-10 בשעה 01:50. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() חח איזה חמוד מבקש סליחה מהפורום חח
#25 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() חחח סולח לך כפרה אבל תזהר במה שאתה כותב , לאנשים פה משעמם והם רק מחפשים תראשון שיעשה טעות .
תראה את גדשניק הפכו אותו לילד כאפות של הפורום ויש עוד רשימה ארוכה אחי , קיצר בשביל לא להכנס לרשימה השחורה תנסה לא לצאת טיפש ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() רק תדבר יפה אל תקלל אל תאיים אל תתנשא פשוט תקשיב ותלמד ממנוסים וחכמים ממך ותצליח. וזה לכל תחום בחיים.
בהצלחה
#27 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה על התגובות .. באמת !
|
![]() |
![]() |
#28 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() איזה ריגשי...
תנסה רק לא ליבכות מהתרגשות. |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() טוב .. אני אשתדל ..
|
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() אם תעלה את הסרטון שלך גולש לפחים כולנו נסלח לך.
|
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() בבקשה, אני מתחנן לאחד המנהלים שישנה לו את השם לthe three
|
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא איכפת לי שהוא שם סירטון שלו מחליק לתוך פח זבל בין אם זה בהתערבות ובין אם יש לו זיקה לפחי זבל (אם כן, פנה לפסיכיאטר), על הזין שלי כל הדברים האלה. מה שכן מעצבן זו דרך ההתבטאות שלו בפני ציבור חברי הפורום שבאים סך הכל לעזור לו ולא לחוש "יותר טובים א חכמים ממנו" סך הכל-לעזור. אבלללל כשאנחנו מקבלים תשובה ממנו של:"לא נכון, אתה טועה, אני יודע יותר טוב"(ה המסר שאתה מקבל כאשר אתה שואל אותו שאלה, ראבבבקקקק בן אדם תקשיב לאחרים שמבינים כך תשכיל, אני אתן לך דוגמא:מרצה שלך באוניברסיטה עם תואר דוקטורט בנושא x וספץ בתחום שלו, אתה שואל אותו שאלה והוא עונה לך תשובה שקולה, מוסמכת, בטוחה שהוא באמת חשב עליה והביא לך אותך ובסופו של דבר אתה אומר לו:"לא! אני דווקא חושב ש.... ו.... ו.... יותר נכון ואתה סתם עוד חתיכת סטודנט שלא יודע מהחיים שלו כלום, מה אתה חושב שאותו בן אדם שהביא לך תשובה באמת טובה שהביא מניסיונו ומהכל חושב? אז אני אגיד לך את התשובה: הוא לא לוקח ברצינות את התשובה שלי, למה לי לעזור לו? הוא לא רציני! ובנוסף אותו סטודנט גם מתווכח איתך! אתה תרצה לעזור לו עוד פעם? אתה לא תתעצבן? מה התגובה הראשונית שלך שאתה יודע 110% את השובה ואתה באמת רוצה לעזור לאותו בן אדם מנסיונך האישי ומהשכלתך?-עצבנות. ד"א אני לא אמרתי שהוא צריך להתנצל אלא לשפר גישה, אף אחד לא ישכיל עם וויכוח ללא טעם, הרי אנחנו לומדים הכל מבני אדם, ממידע שאנשים צברו במהלך חייהם ומניסיונם ובסוף מה? הם עוזרים לך ואתה לא משתמש בזה אפילו? ראבקקק בן אדם תתחיל להקשיב, אם אתה לא בטוח שזה נכון תתווכח, כן תתווכח אבל בגבול הטעם הטוב.
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() למה להיות מניאק?
בן אדם בא אליך אומר לך סליחה על מה? על זה שהתעצבנת עליו שהוא שאל שאלות? בן אדם כמוהו צריך פשוט להבין שלא רק הדרך שלו היא "דרך המלך" ישנם עוד כמה דרכים. "כל הדרכים מובילות לרומא". במקומו לא הייתי מתנצל על דבר כזה אלא להפך משנה גישה ועל אנשים שמתעצבנים וצוחקים עליך ואפילו לא מתנצלים (הם צריכים להתנצל לא הוא!) הוא היה צריך לשים זין של בדואי על אנשים כמוך..
#34 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לוקח את הפורום הזה רחוק מדיי , כולה פורום !
בסה"כ לי לא עשית כלום עדיין , אבל ראיתי לפי התגובות שלך שבאמת הצלחת לעצבן מספר לא קטן של אנשים בכל מקרה תעמוד מאחורי המילים שלך פעם הבאה במקום כל כמה ימים לפתוח נושאי "סליחה" למיניהם... |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() צחי 3 או דה טריי
אוהבים אותך פשוש |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה עשית אבל אתה לא צריך לבקש סליחה אתה בפורום וזה גרוע שאתה לוקח דברים כמו פורום בצורה כזאת...
בכל מקרה אם זה יעזור אני סולח לך..רק בגלל האשכול עם החלבון של -השני,בחיים שלי לא צחקתי ככה מהודעות בפורום..הבן אדם הכי הזוי שיש
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חפרתתתתתתתתתת
|
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נשחק 7 באן! סבבה?
עוד פעם תעצבן אותי ותנחש מה תקבל? נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 16-02-10 בשעה 01:53. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סליחה על הבורות אבל | ATok | פיתוח גוף-כללי | 3 | 13-02-09 19:59 |
סליחה על הבורות אבל | gil-da91 | אימונים | 10 | 13-01-09 18:49 |
סליחה..... | PoPo | פיתוח גוף-כללי | 5 | 16-07-08 20:55 |
מבקש סליחה מכולם | Nicolas | פיתוח גוף-כללי | 3 | 21-09-07 13:36 |