![]() |
#1 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() שלום ,
בשבוע - שבועיים אחרונים אני מרגיש אצלי דפיקות קצת מעל הברך . . יעני ממש כמו דפיקות לב רק באיזור הברך ..(אני יודע שזה מאוד מוזר) . . רציתי לשאול ממה זה ? מה יכול להיווצר מזה ? איך למנוע את זה ואם יש מישהו פה שיש לו את התופעה המוזרה הזאת.. תודה וערב טוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קרה לי הרבה פעמים ..
לא ממש הפריע לי .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי , הלכת לפיזיותרפיסט או משהו ?
עוד תגובות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא הלכתי לאף מקום , פשוט המשכתי כרגיל אחי ..
זה לא נראה לי דבר חמור .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() קרה לי דבר כזה, כאילו יש זרימה של הדם?
אני לא יודע מה להגיד לך, אבל שזה קרה לי, זה קרה בדיוק לאחר קריעה של המיניסקוס (גם לאחר ניתוח הרגשתי את הדם זורם, רק אחרי חודשים זה הפסיק
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה קורה באופן קבוע ולא איזה משהו חד פעמים של יום-יומיים לך לרופא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() הי,
חשוב לשים לב האם התלונה הזו מתרחשת אחרי פעילות בלבד, ואם כן האם אחרי פעילות מסויימת (אחרי ריצה בלבד, אחרי אימון רגליים בלבד, וכו'). האם הכאב מופיע יותר בתחילת היום או בסופו? אתה רואהנפיחות מקומית בברך? נסה לבדוק ולעדכן אותי על הנ"ל!! שבוע טוב, עופר
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שלום דוקטור
![]() תשמע , התופעה מתרחשת בפתאומיות , לפעמים בבוקר , לפעמים בצהריים , לפעמים בערב . . . גם אם לא עשיתי פעילות גופנית אני מרגיש דפיקות . . ואני לא רואה שום נפיחות בברך . . תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() אם אתה לא מוצא צורת הופעה של הכאב מבחינת זמן ביום, ומציין שהכאב לאו דווקא תלוי פעילות (גם במנוחה, כפי שאמרת..) - ההיתי בודק אם מתיחות סדירות (בייחוד לשרירי הארבע ראשי, המסטרינגס, מקרבי הירך והתאומים) של 10 שניות x 3 פעמים לכל שריר על בסיס יומי, ביחד עם קרח ל 10 דקות (3-4 פעמים ביום, בייחוד לאחר פעילות יותר אינטנסיבית) - לא מקלים עד פותרים את הבעיה.
באם אין שיפור - אני הייתי רוצה לראות אותך לטיפול פיזיותרפיה יותר מעמיק.. בכל מקרה - עדכן על מצבך.. שבת שלום.. עופר
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Gta חדש בדרך | ran_z | פיתוח גוף-כללי | 25 | 09-12-07 22:46 |
גיד מקוצר בברך | P-a-n-1-c | פציעות ספורט | 7 | 16-12-06 16:53 |
בעיות בעיות בעיות ועוד בעיות | orel | פיתוח גוף-כללי | 8 | 09-12-06 00:07 |
כאב בברך | comeny | פציעות ספורט | 4 | 20-09-06 15:21 |