|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Fat bastard
|
![]() ב-99% מהמקרים הייתי מסכים איתך חוץ מפה.
הבנאדם אומר שיש לו פציעה בברך. הוא גם אומר שזה פציעה שאיבחנו אצל רופא. בהנחה וזה משהו רציני, אתה לא יכול להמליץ לבנאדם לעשות את זה ללא רקע בבנאדם ובלי להיות לידו ולראות אותו פיזית יורד עם המוט. זה לא סתם בנאדם שמתחמק מלרדת שובר מקביל, זה על סמך פציעה. יכול להיות שבאמת הוא יכול לרדת ופשוט לא יודע איך עושים את זה, אבל יכול להיות שהוא לא יכול פיזית. להגיד לו שהוא יכול לפי דעתי לא אחראי מצידך לפני שאתה בודק אותו פנים מול פנים, צריך להיזהר כשממליצים את זה לאנשים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fat bastard
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ה90 מעלות הזה התחיל מאנשים שלא מבינים איך סקוואט אמור להיראות... אתה אמור לרדת עד לפרלל בעמידה צרה זה יהיה יותר טווח תנועה וזווית גדולה בהרבה מ90 ובעמידה רחבה זה אפילו יכול להיות פחות מ90, כאשר אתה לא מגיע לנקודה הזו אתה תתקשה לבצע היפ דרייב ורק תעמיס יותר על הברכיים וזה למה כל רופא שאומר לא מתחת ל90 מעלות לא מבין על מה הוא מדבר ומתבסס על מספר מיתוסים שקיימים רק בארץ וקרוב לוודאי התחילו בוינגט חוץ מזה אני חייב לציין שאני נהנה ומתרשם מלקרוא את התגובות שלך על אחת כמה וכמה בגלל שזה מגיע ממנהל בפורום הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הרעיון הוא לא שאני לא יכול כי כאב, הרעיון הוא כי אני לא כופפתי מלא את הברך _7_ חודשים בגלל הניתוח, כפי שהסברתי מקודם מעצב הברך היה אצלי תקוע על 30 מעלות במשך חודש וחצי, לא כופפתי, לא יישרתי. זהו תהליך פזיוטרפי שאני עדיין עובד עליו. כל חודש אני משיג כ ~10 מעלות.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לגבי ארוחה אחרי אימון + כמה שאלות לגבי גיינר | RetioN | תזונה ותוספים | 9 | 08-11-09 23:42 |
כמה שאלות לגבי תוכנית אימונים ביתית | dabi | אימונים | 1 | 13-03-08 19:07 |
כמה שאלות לגבי בניית תוכנית אימון חדשה | פומה | אימונים | 8 | 23-10-07 02:31 |
כמה שאלות לגבי P/rr/s | look | אימונים | 0 | 09-09-07 18:43 |
כמה שאלות לגבי תוכנית אימון שבאתר | guyzys | אימונים | 3 | 29-09-06 10:48 |