|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
2. אין כמות מומלצת, אם זה היה שמן דגים אז היינו מדברים במספרים. 3. תרנגולת בשבוע. סתם, מותר לך להחליט בעצמך, בהתאם לכמות הקלוריות והחלבון הרצויים בדיאטה שלך. כטקטיקה ראשונית להצלחת דיאטת ההרזיה, עדיף שתקבעי את כמות החלבון מראש, שתעמוד באחוז בינוני-גבוה מהקלוריות. 4. אני מעדיף לא לשתות את הקלוריות, יותר קשה לבצע מעקב קלורי בצורה הזו וקשה במיוחד לשלוט ברעב, אך לא כל המרקים בעיתיים. ובקשר לקטניות, אחלה של דבר, יוסיף לך הרבה סיבים (גרגירי חומוס, אפונה, שעועית, תירס...). 5. אני מעדיף מים, אבל זה בסדר. 6. כן, תוסיפי הרבה שום, פלפל, צ'ילי, אספרגוס, אשכוליות ולימון סחוטים, קצת מלח כי חייבים אותו בכל מאכל, ואני מניח שלא תצתרכי 'רדבול' בשביל להצמיח כנפיים. 7. אם את בחיטוב ואת באמת בחורה, זה נראה לי מיותר. תאכלי משהו יותר טעים ומשביע, אני בטוח שגם ככה את לא אוכלת הרבה קלוריות ככה שסוכר ענבים או תמרים יהיו פחות פרקטיים. איזה תפוח עם פרוסת לחם קל וגבינה, למשל, נשמעים קצת יותר טוב. ואחרי הכל, הארוחה שתבוא לפני\משקה במהלך הריצה בעלי חשיבות יותר גבוהה לטעמי. אך הכל כאן תלוי במשתנים שונים, ככה שזה על קצה המזלג. גל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בקשר לזרעי פשתן, אם את רוצה לאכול אותם בשביל האומגה 3, אז אך ורק טחונים. ולא לקנות אותם טחונים ולהחזיק במקרר, אחרת הם יתחמצנו לך ולא יהיו שווים כלום. לקנות שלמים, לשמור במקרר ולטחון (דק) רק לפני אכילה.
אם לא מעניין אותך תכולת האומגה 3 בהם ואת רק רוצה את הסיבים התזונתיים, אז אפשר לאכול אותם שלמים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולמה רק טחונים יש את האומגה 3?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |