|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() יוגי אני חושב שהוא מתכוון לאבקות חלבון ולא לגיינרים.
בנוגע לאבקות חלבון עדיף לקחת את האבקות היותר מוכרות כי באבקות יותר מוכרות סביר להניח שגם יהיה ריכוז גבוה יותר של חלבון פר סקופ וגם ריכוז גבוה יותר של חלבון מי גבינה ופחות של סוגי חלבון בעלי ערך ביולוגי נמוך יותר. בגלל זה כשמדובר על חלבון זה לא אותו דבר כמו קריאטין מונו, שזה אומר שאנחנו לא נחפש את החברה עם החלבון הכי איכותי וזול כי אם זה זול כנראה שיש סיבה לכך שזה זול... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי אבקות מוכרות - אין לי הסתייגות מהעניין. אני לא הייתי משתמש באבקת חלבון MUSCLE-KING מתוצרת טורקיה אפילו לו הייתה עולה 1/3, אבל כוונתי היא יותר לכל מיני סדרות מוצרים של החברות המוכרות. מה שאני בא ומנסה לומר הוא שבמקרה של הרוב האדיר של המתאמנים אין טעם להשקיע באייזולטים ובסוגים יותר יקרים של חלבון, כי בסופו של דבר, כל גרם של חלבון בהם עולה יותר. לפעמים הרבה יותר. אייזולט אולטרא-פילטריישן מכיל 10-12% חלבון יותר מאייזולט רגיל, אבל כל גרם חלבון כזה עולה 25% אחוז יותר... אז מה עשינו? ![]() יוגי מתקשה קצת להפריד בין עיקר לטפל - אני ממש לא מדבר על אנשים עם צרכים מיוחדים, כמו lactose intolerance. מכיוון שאם אין לי בעייה לעכל חלב, אין לי שום כוונה לשלם עוד 90 ש"ח בשביל היעדר הלקטוז. אני מדבר על אבקת חלבון שאתה קונה בשביל החלבון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאנשים אומרים " יותר מידי סטים " למה הם מתכוונים? | ilayzror | אימונים | 4 | 18-09-08 19:17 |
פוסט לגבי "גנטיקה טובה" | BBoyabon | פיתוח גוף-כללי | 25 | 01-03-08 14:17 |
סתם שאלה,גם לכם זה ככה?,בזמן האחרון אוכל בריא יותר טעים לי מאוכל "זבל" | Mass | תזונה ותוספים | 24 | 16-05-07 22:36 |
תחליטו... שיטת ה"קיק" טובה, או לא?? | gps | אימונים | 2 | 23-04-07 11:16 |
איזו שיטה טובה יש "לנפח" את שרירי הבטן? | KaYzEr | אימונים | 25 | 18-04-07 09:29 |