|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
זה אחלה תרגיל! אני בטוח שאם נעשה מיפגש, חצי מהאנשים ימציאו תרגילים לגוף לעשות עם הכדורים בזמן של המתנה לזריקה אני חושש שבמקרה כזה, לא נוכל להשיג הנחה כי נצטרך להשיג ביטוח חיים
![]() |
![]() |
#123 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
חבר פעיל
|
![]() טוב בואו נזרז את התהליכים אחרת בחיים זה לא יגמר.
לדעתי אם רוצים שפגישת הפורום תהיה פגישה מוצלחת חייבים לספק משהו שיגרום להרבה שעשוע והנאה, ושיהיה לכם אינטרס טוב לבוא. לא פגישת פלאפל או פגישה שלא עושים כלום חוץ מלדבר. במקרה כזה, כיוון שלהרבה אנשים כאן יש עודף טוסטורון צריך שהמפגש יכלול תחרות גדולה (לא משנה אם זה בבאולינג או חדר כושר או משהו אחר) שבסופה גם יחולק פרס כלשהו למנצחים. אני אישית אוהב באולינג ולכן הצעתי את זה. אני גם מכיר בעל בית של באולינג ברחובות, זה מקום דיי גדול שבימים רגילים בצהריים הוא ריק ואם נבוא הרבה אנשים הוא יצטרך לתת לנו הנחה גדולה (פשוט כי אחרת המקום נשאר ריק). באותו מקום יש גם בית קפה וגם משחקייה. מה שצריך כרגע זה שני דברים: 1. כמה שיותר אנשים שיגידו מה הם מעדיפים, הכי טוב זה קודם שכאן יציעו עוד רעיונות למקומות אחרים ולאחר מכן נפתח נושא חדש ותהיה "הצבעה". לאחר מכן נכין טבלה עם שמות האנשים שצריכים להגיע, גם לבדוק לכמה מהם יש רישיון נהיגה כדי שיוכלו לאסוף אחרים. 2. זמן. מתי זה יהיה הכי נוח לכולם? אני אישית אין לי מושג מתי יש חופש לילדים מבית הספר.. בעיקרון תמיד עדיף בתקופה שיש חג. 3. לאחר שהחלטנו מה אנחנו רוצים וקבענו זמן. צריך מישהו שיהיה מוכן לארגן על עצמו את הכל. אנשים שמאשרים את הגעתם דרך הפורום זה לא אישור אמיתי, צריך לאסוף מספרי ICQ ואימיילים כדי להיות בקשר עם כמה שיותר אנשים שיכולים לתרום. וכמה שיותר אנשים שבזמן סמוך לפגישה יאשרו עם "הבחור המארגן" טלפונית את הגעתם, כך שנוכל להתחייב על מספר מינימום של אנשים שנוכל לדעת איך לארגן את כל המפגש יותר טוב, כולל הנחות ופרסים. טווח זמן הפגישה הזאת לא צריך להיות קרוב כלל. כמה שיותר זמן בהכנות יתרום לתוצאה יותר טובה. אם יהיה אירגון רציני, אני לא רואה סיבה למה לא לנסות להביא גם כמה אנשים מוכרים יותר מתחום הבודיבילדינג, כולל שיתוף בחסות חברת ישראלבודי. אני מוכן להיות חלק מניהול הדבר הזה, אבל מכיוון שיש לי הרבה חוסר זמן.. עדיף שיהיה עוד מישהו אחד רציני שיעזור בלארגן את האנשים. זה מספר הICQ שלי: 212589902 מסנג'ר: prince188@walla.co.il מי שרוצה לעזור באירגון שיכנס אליי
![]() |
#125 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע נחמד אפשר גם סנוקר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בסנוקר יש פחות שחקנים בכל משחק לעומת באולינג שאפשר להכניס קבוצה של אנשים בכל משחק
![]() |
![]() |
#127 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר גם מכות במשחקי מכות במשחקייה...
![]() |
#129 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עזבו אותכם באולינג, אולי נלך לבריכה סגורה? או אולי יש איזו תחרות פיתוח גוף בקרוב??
![]() |
![]() |
#130 | |
חבר פעיל
|
![]() אירגנתי אתר של פגישת הפורום:
www.tzahi.4t.com חח אני יודע שאני גרוע בפוטושופ ציטוט:
![]() |
![]() |
#131 |
חבר פעיל
|
![]() באולינג זה טוב.
רחובות זה דרומה מידי. בוא נעשה איפשהו בין הרצליה לרמת גן, מסכנים החברה מהצפון צריכים להחליף רכבות ולשלם על הסיפור הרבה כסף גם ככה..
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מי שרוצה לעזור לארגן ויכול לבדוק את הבאולינגים באיזור שרציתם אז שיכנס אליי לאי סי קיו שרשמתי מקודם. דרך אגב, אני מכיר אישית את אחד ממרי ישראל מהשנים האחרונות והוא אמר שאם הוא יוכל הוא ישמח לבוא למפגש גם
![]() |
![]() |
#134 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
מנהל מקצועי
|
![]() מה הקשר באולינג?
בואו נעשה אימון כולם ..אפשר בtarget מול החנות של גיל,כניסה 40-50 ש"ח.. מה רע |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
מצד שני עדיף שזה יהיה בת"א..זה המרכז וכל אחד יכול להגיע לשם באוטובוס אחד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
חבר פעיל
|
![]() הבואולינג רעיון אדיר... אני מעד הבאולינג זה הוא לך להיות סבבה.. ועם נראה שהלך לנו טוב נקבע עוד פגישות
|
![]() |
![]() |