|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו עושה ספניניג בשביל חיטוב..
רציתי לדעת אם 3 פעמים בשבוע זה מספיק בשביל חיטוב או שאפשר לעשות אפילו 5 פעמים בשבוע.. ואם למשל אני עושה 3 פעמים זה משנה באיזה ימים אני עושה? מה הכי טוב לעשות? יום כן יום לא? או שאפשר 3 ימים ברצף??..... ואם יש לכם עוד טיפים בספניניג, זה יעזור לי.. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?
זה ממש חשוב לי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
סמל מין
|
![]() מה שיקבע אם תתחטב או לא זה המאזן הקלורי בסופו של יום ולא כמות הספינינג שתעשה...
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 בהצלחה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע אחי אבל עדיין זה לא מה ששאלתי..?
זה יקרא אימון יתר לעשות 4-5 פעמים בשבוע ספיניניג (ולפעמים חוץ מהספיניניג אני יעשה עוד דברים).. או שעדיף לעשות 3 פעמים וזהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא כדאי 3 ימים רצוץ אחי .. תעשה יום כן יום לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא?
זה יחשב אימון יתר או משהו כזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() זה יחשב בזבוז זמן, חוץ מזה אין בעיה עם זה.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() למה בזבוז זמן?
הריי יותר אירובי = יותר קלוריות שנשרפות לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל עוד זה לא באינטנסיביות גבוהה וכל עוד אין לך אימוני כוח או עבודה פיזית קשה מחוץ לאימוני הספינינג
אין שום בעיה לעשות 5 ימים בשבוע, רק תסתכל שלא תתחיל לאכול יותר כתוצאה מזה, זה איפה שרוב האנשים נופלים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() למה?
מה הקשר בין זה לזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
שיעור ספינינג כהלכתו זה משהו עצים מאוד ידידי יום כן יום לא יספיקו לך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ok תודה...
ותגידו מה ההבדל בין האופניים הרגילות לבין אלו שהם כאלו ארוכות כאלו ושהכיסא בהם כזה קרוב לריצפה (אופני כושר רגילות, לא אופני ספינינג)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
יצאתי מנקודת הנחה שהעצימות מותאמת לצרכים אישיים אם אכן ספינינג זה תמיד בעצימות גבוהה אז זה לא רעיון טוב יותר מ3 פעמים בשבוע ולא גב אל גב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ok..
ורציתי לדעת במה אימון אנאריבוי (כמו משקולות וכו') יעזור להפחתה במשקל..?? הרי באימון ארוך הוא שורף הרבה פחות קלוריות מאימון כמה הליכה ריצה וכו'.. אז מה זה נותן לי?? (סליחה על הבורות אבל אני לא מבין טוב בתחום).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאתה מתאמן ועושה אימונים אנארוביים אתה שומר על השריר שלך למרות שבחיטוב תמיד יורדים בשריר אבל אם תעשה הכל לפי הספר סביר להניח שהירידה בשריר תהיה קטנה יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי..
יש לי הרבה לרדת במשקל 15+ אז בוא נגיד ככה.. עד שאני לא יגיע למשקל שאני יחשב רזה אני לא יבחין באיזהשהו שינוי בזכות המשקולות וכו'...???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() אתה חייב לשלב אימוני כוח בהרזיה רצינית כמו שלך
אלא אם כן אתה רוצה להראות כמו הביצים שלך אחרי שתרד במשקל
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() איך אפשר לקרוא לפעילות רציפה של שעה, שברור שהיא נכנסת תחת הקטגוריה של Long Slow Distance משהו עצים?
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלות בנוגע לחיטוב,המון שאלות | rosilio | תזונה ותוספים | 20 | 21-04-09 20:05 |
שאלות|כמה שאלות על אימונים.. | pOOnch | אימונים | 6 | 15-01-09 19:43 |
שאלות | י.ק.א | אימונים | 4 | 17-08-08 12:54 |
שאלות| כמה שאלות על חלבונים, פחמימות ועוד.. | dani571 | תזונה ותוספים | 3 | 04-06-08 22:51 |
2 שאלות ( כןכן גם אני שואל שאלות;] ) | BXL | אימונים | 7 | 11-02-08 20:38 |