|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא חסר אנשים שרוצים רק לשמור על הבריאות כביכול לחטב ולעצב אני מניח שכמעט כל תוכנית בשילוב תזונה מתאימה תעשה את העבודה וזה לא מתפקיד המדריך הרגיל לבנות תזונה למתאמן אל תבין אותי לא נכון, אני ממש לא מעודד מדריכים בורים שמדברים שטויות ולא מתמקדים בדברים נכונים ונצמדים לדברים דביליים במקום, אבל לקרוא לרוב המדריכים זבל עופות זה קצת לא במקום
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אבל מה אתה מצפה
זה כמו שתבוא בתלונות למורים השכר תואם את הקורסים גם במקרים כאלה, כנ"ל בתנאי קבלה זה עבודה לצעירים עד סטודנטים גג היו אצלי כמה חבר'ה מפגרים בקורס שקיבלו תעודה, אבל גם הם אני בטוח יכולים להוביל אנשים רגילים לתוצאות בסדר גמור
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית שהמדריך במכון כושר שלי נתן לחבר שלי לא יותר מדי עומס? | BXL | אימונים | 4 | 06-08-08 00:58 |
-עצות לשינה טוב יותר ועמוקה יותר האשכול הרשמי!! | MagneZium | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 16-02-08 14:46 |
עזרה בבניית חדר כושר ביתי, ברמה של מכון כושר! | מתאמן חדש | פיתוח גוף-כללי | 38 | 17-09-07 00:42 |
לפני שהמנוי נגמר לי - מכון כושר ביתי או מנוי במכון כושר? | מוטי | אימונים | 24 | 16-09-07 15:23 |
זה נכון שאם אני ער יותר אפשר לצרוך יותר קלוריות וההפך? | dorav | תזונה ותוספים | 7 | 19-07-07 22:16 |