|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
אני בתקופת מאסה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
פה אתה טועה, זה ממש לא נותן "רק" פאמפ פסיכולוגי, זה נכון שאין לזה השפעה ישירה לעליה במשקלים או במסת שריר, אבל האנרגייה האדירה שסופרפאמפ וjack3d או whiteflood או shotgun או כל מוצר מהסגנון הזה נותנים היא אדירה(ולא זה לא מגיעה רק מהקפאין ששם, שבjack3d אני חושב שבכלל אין קפאין בכלל), שהאימונים שלך הופכים להיות יותר עצימים, פחות זמן מנוחה בין סט לסט כי אתה באטראף וקדומה, ובהרבה מקרים גם התקדמות מהירה במשקלים כתוצאה מהאנרגיה האדירה שאתה מקבל. אני אישית סטודנט, אני לומד מ8 עד 5 וקם 5 בבוקר כדי להגיע ללימודים ולהכין אוכל לפני, מתמטמים לי תמח בלימודים, אני חזור הביתה, אתה חושב יש לי כח ללכת למכון? לא קפאין לא עוזר, מרוב שאני שותה קפה במהלך היום זה לא משפיע לי בכלל, אם לא היה לי jack3d הייתי מבואס תחת ללכת למכון עכשיו.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר פעיל
כללי:: 1.80/88
עוסק ב:: ברזלים!
|
ציטוט:
אם כבר ה jack3d !! אני כרגע בגמילה מימנו.... ;( |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
יש לך כסף לזה "בתור סטודנט"?אז אתה חי טוב אחינו. ה jack3d זה משהו אחר,יש שם סם פסיכואקטיבי סטייל eph. וכן הוא אמיתי |
|
|
|
|
![]() |
|
|