|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() 12 שנות לימוד ומעבר של מבחן קבלה מגוחך לחלוטין
אישית אני ממליץ על בית ספר שיאים באונ' ת"א
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
מצטער שאני שואל קופץ עליך ככה פשוט זאת העבודה היחידה שאני מאמין שאני אוכל לעבד בה אחרי הצבא, ויש לי טונה שאלות ^זה שמעלי, איך עשיתה קורס בוינגט, ומה ההבדל?(אתה 17 נכון?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
תנאי קבלה אחידים בכל המקומות:כסף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ובוינגייט גיל 16+
![]() |
#5 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: הזה בבית לברון
|
![]() טעות
אתה יכל לעשות (כמוני) גם ליפני גיל 16, פשוט הם יחזיקו את התעודה אצלהם עד שתגיע לגיל 16 ואז ישלחו לך אותה. נערך לאחרונה על ידי Danish94, 29-11-09 בשעה 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
היה לנו בחור במבחן קבלה שלא היה לו 12 שנות לימוד ולא נתנו לו להתקבל כמובן שלחבר'ה צעירים יש כנראה הקלות בנושא כסף?היו אנשים שהצטרפו לשיעורי השלמה אחרי ששנתיים לא הצליחו לעבור את הקורס אז למה אתה סתם מזין בשכל? אני חייב לברר משהו-אתה באמת חושב שאתה כזה מבין גדול?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
התקבלה אצלנו לקורס עולה חדשה בלי שום ידע,בגרות והיא לא יודעת עברית כמעט שלא לדבר על לכתוב או לקרוא והיא עשתה תקורס...ומה שמצחיק זה שהיא עברה אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() תזכיר לי איפה למדת?
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית שהמדריך במכון כושר שלי נתן לחבר שלי לא יותר מדי עומס? | BXL | אימונים | 4 | 06-08-08 00:58 |
-עצות לשינה טוב יותר ועמוקה יותר האשכול הרשמי!! | MagneZium | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 16-02-08 14:46 |
עזרה בבניית חדר כושר ביתי, ברמה של מכון כושר! | מתאמן חדש | פיתוח גוף-כללי | 38 | 17-09-07 00:42 |
לפני שהמנוי נגמר לי - מכון כושר ביתי או מנוי במכון כושר? | מוטי | אימונים | 24 | 16-09-07 15:23 |
זה נכון שאם אני ער יותר אפשר לצרוך יותר קלוריות וההפך? | dorav | תזונה ותוספים | 7 | 19-07-07 22:16 |