|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אז ככה
הכל בהתייחסות לארגון הifbb לאזרחי ארצות הברית יש תחרויות לאומיות של הnpc שהן הnats, הusa's ואם אני לא טועה גם אליפות צפון אמריקה שבהן אפשר לזכות בכרטיס פרו כאשר באליפות הלאומית ניתן כרטיס פרו למנצח בכל קטגורייה ובתחרויות האחרות רק למנצח האובר-אול לתחרויות אלו צריך להעפיל על ידי ניצחון או מיקום גבוה בתחרויות איזוריות ,לא נותנים לסתם כל אחד להתחרות בNATS בתחרות הראשונה שלו מעבר לכך האינטרס להתחרות בתחרויות הקטנות יותר זה לתרגל את תהליכי היבוש והחיטוב לקראת התחרות שכן זה דורש ניסיון ואימון וכמובן הדרכה נכונה. לאנשים מאיזור אסיה ואירופה יש אליפויות יבשתיות ואליפויות עולם שבהן אם אני לא טועה למנצחים של כל קטגורייה יש זכות לכרטיס פרו אבל אל תתפוס אותי במילה בנוגע לחברות התוספים ,יש לא מעט חובבים עם ספונסר וזה כבר קשור יותר לכמה אתה שיווקי וכמה אתה מקושר לאנשים. מקווה שזה ענה לך על כמה שאלות.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place, דיזינגוף סנטר, תל אביב
|
![]() כן, תודה, ארבל
איפה אני יכול לדעת מי זכה ב- procard? כאשר מתרחשת תחרות ה- npc nationals, אז מישהו בכל קטגוריית משקל זוכה בכרטיס מקצוען נכון? היתה תחרות כזאת כבר של 2009, נכון? TREY BREWER ניצח? איפנ אני רואה לאיזה מקום הוא הגיע למשל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() הוא קיבל מקום רביעי...ירד ימבה מסה,זיינו לו תתחת,ועשו מהשם שלו "מר אולימפיה בעתיד" בדיחה עצובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך הופכים אימון רגליים לכיפי?? | P-a-n-1-c | אימונים | 57 | 23-05-08 14:30 |
מחקר קובע-אימוני משקולות הופכים אותך ל.....קרח!! | נמרוד | פיתוח גוף-כללי | 22 | 27-04-08 14:53 |
איך הופכים קובץ סרט ל-mp3? | OMRI-TURBO | פיתוח גוף-כללי | 15 | 11-01-08 14:47 |
מה צופן העתיד - בעתיד: המחשבים יעניקו לבני האנוש חיי נצח...כתבה מדעית. מומלץ! | meni32 | פיתוח גוף-כללי | 30 | 25-12-06 01:22 |