|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בן זו** מי שהמציא תסויה הזה דוחפים את זה לכל דבר בימנו אפילו לפסטרמה $#^%$^%&^% ! !!!
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
ומי שהמציא את הסויה סובל מהתסמונות שלה (היפנים שחשבו שזה יותר מזבל ירוק לדישון יש בטינישן מאמר ענקי על ההיסטוריה של העסק) אבל סויה זה לא חשוב מה שבאמת מסוכן זה קסנו אסטרוגנים וחומרים פולימריים אחרים שחשיפה אליהם משפיעה על הגוף ושילובים שונים שלהם שמגדילים את היעילות יש חומרים ששימוש יומי בהם מגדיל את רמת האסטרוגן לגוף לפי 26 מאדם בוגר ( בובע היא שווה אצל גבר ואישה) ובחזרה לסויה צמחוניות פמיניסטיות סוף סוף המציאו את היוניסקס כשהן השקו את התינוקות שלהם בתחליף חלב סויה לא איזולט = איבן מין גברי קטן שמייצר אסטרוגן במקום טסט בצורה טבעית עם פתח בבסיס ולא בקצה!
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה לאל נולדתי הרבה לפני שהסויה השתלטתה על 75 מהמוצרי מזון בשוק. תכלס אני מתאר לעצמי תמונה: ילד שאמא שלו הביאה לו סויה שהיה קטן, גדל ורוצה לעסוק בפיתוח גוף, הוא מגלה את האסון הנורא ורוצח את אמא שלו. :):):):) תגידו שזה לא תסריט חזק. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
סתם כמה קוביות כדי להיות מושך בעיני בחורים אחרים טוב אני יודע שטחנתי את הנושא של סויה אבל מצאתי כמה דעות בגוגל שטוענים שהעלייה של האוכלוסייה של ההומוסקסואלים ב 30 שנה אחרונות הם מקושרים בעלייה של האסטרוגנים התזונתיים\סביבתיים
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |