|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() ההתאוששות מאימון רגליים כשעושים אותו כמו שצריך לוקחת 3-4 ימים..התאוששות מאימון חזה היא יומיים..אם הוא יעשה דדליפט פעמיים בשבוע וסקאווט פעם בשבוע..אז הרגליים שלו יקבלו את העבודה שהוא צריך
כמובן שזה יחסי כי הוא רוצה להתאמן רק 3 פעמים בשבוע וזה חרא..בשביל 3 אימונים בשבוע אני מסכים איתך שהכי טוב בשבילו זה ss...אבל הוא לא רוצה..הוא אומר שהוא רוצה נפח יותר גבוהה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ונגיד שאני יתאמן 4 פעמים בשבוע? מה זה יישנה? לא אמרתי שאני לא רוצה להתאמן יותר משלוש אין לי בעייה להתאמן גם כל יום
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() ציטוט:
פעמיים בשבוע חזה עם גב ואתה מסודר.. אתה כרגע מתאמן מתחיל, ואתה אומר שאתה לא מרגיש שאתה עובד על 5 חזרות..אז אני מציע לך לעשות הכל בטווח של 8-10...חוץ מדדליפט שתעשה 5-6 חזרות.. תעשה תרגילים בסיסים לחיצת חזה מוט מקבילים בנט אובר דדליפט סקאווט..בטווחים שרשמתי לך..ותראה איך אתה מתקדם..אם יתחשק לך לשבור שיאים, אז תעשה מידי פעם אימונים של 5 חזרות..אבל לא כרגע..כרגע תתמקד בלאכול ולהתאמן חזק בטווחים של 8-10...ובלי אגו באימונים!! זה הכי חשוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נגיד ואני יכניס גם את יום שישי כיום אימון זה כבר 4 פעמים בשבוע אז התוכנית שmoo נתן לי פשוט החזרות הם עד 10? חוצ מדד ליפט? אני כבר יישאר עם החמש חזרות תודה בכל זאת
![]() נערך לאחרונה על ידי אדיר53, 13-11-09 בשעה 15:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הוא לא מרגיש את ה 5 חזרות ? אתה אומר תוסיף חזרות אני אומר תוסיף משקל למוט ותשאר עם 5 חזרות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חרא זה לא לעשות סקווט ומאיפה המצאת שההתאוששות מסקווט היא 3-4 ימים ? איך אנשים עושים סקווט כבד בהפרש יומיים ? הם סופרמנים ? חסר לך ידע כדי להמליץ לדעתי |
|
![]() |
![]() |