|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז עכשיו אני יותר רגוע... כי אני אוכל ללא קשר לגיינר 4 עד 5 ארוחות !
לכן אם באמת הגיינר מחליף ארוחה (מבחינת קלוריות וכו") אז... יש לי 6 עד 7 ארוחות. וואו... אני חושב על זה... 6 או 7 ארוחות היום... לעומת שהייתי אוכל פעם ..בקושי אחת (גם כן הייתי עושה לעצמי טובה) ...מאז שהתחלתי לאכול 4 ארוחות עליתי 3 קילו, וזהו עצרתי (אחת הסיבות שהתחלתי עם ה-PERFECT 3000). אני מקווה מאוד שאשמין לפחות בעוד 3 קילו בעזרת הגיינר..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
ע ד כ ו ן - תוצאות של "אחרי שימוש בגיינר"
הופ הופ טרללה... נגמר הגיינר הראשון.
(זה היה מהר... בקושי האבקשה החזיקה שלושה שבועות). טוב... החדשות הטובות הן שעליתי קילו ! החדשות הרעות הן... עליתי רק קילו !!! סססס...[צנזורה].... ! סתם סתם בצחוק. התאמנתי 3 פעמים בשבוע (יום כן, יום לא) עכשיו אני מתאמן 4... (כשאני יכול, זה תענוג !) אכלתי כמו מפלצת... אם עושים חישוב... אכלתי משהו כמו 4 ארוחות נטו, פלוס ! 3 גיינרים (בוקר, אחרי אימון, ולפני שינה). התאמנתי ברמות שחשבתי שאני הולך למות, הורידים יצאו, השרירים התנפחו, הזעתי כמו אוקיינוס... השינוי נראה פצצה אחרי אימון (לא גיליתי את אמריקה) ואפילו נשארתי מעט "מנופח" (מנופח בהשוואה לגוף הרזה שלי) יומיים אחרי... אנשים אומרים עלי "השמנת" ...אני לא יודע אולי הם מדמיינים, אני לא חושב שאפשר לראות שעליתי כולה קילו עלוב (איזה עלוב, קילו 1 בשבילי זה זהב טהור.) קיצר, נדמה לי אני צריך להשתמש בגיינר בשיטה שונה ולא לפי "הוראות היצרן" ...בהתחלה חשבתי לעבור לאבקה שונה, אבל אין מה לעשות מבחינת נתונים ה Perfect 3000 הכי טובה לי כנראה. זהו... בעקרון רק רציתי לעדכן את מי שמעוניין, הלואי שהייתי עולה לפחות 3 קילו כי זה מלא כסףףף הדבר הזה.. קשה לממן את זה במיוחד בקצב של כל שלושה שבועות... לסיכום: יש לכם טיפים ? נסיון עם ה- PERFECT 3000 לא לפי "הוראות היצרן" ??? קדימה תנו טיפים.. כי אני צריך לקנות מחר גיינר... כנראה אני אתן עוד צ'אנס אחרון... לפני שאני מוותר (עקב תקציב) אני בנאדם שמתמיד... אבל תקציב... זה תקציב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אחי שלא תטעה ! לדעתי קילו שלם למסת שריר זה הרבה ..זה בעצם מנפח אותך ומי שלא מבין אומר שהשמת לא עלית במסת שריר חחח אגב זה נכון והג'יינר עושה לך תאבון נכון ..אז אם כן הוא יגדיל אותך גם אחרי שתסיים אותו כי אתה ממשיך על אותו קצב של אוכל אז אם היתי במקומך לא היתי דואג כי אני היתי בטוח שאעלה עוד 3 קילו !! ...זה מוטיבציה טובה לא חח ?? בהצלחה אחי ..וטוב שעלית 4 אימונים שבוע עכשי תראה יותר תוצאות ! והצעה אם יש כסף ..תקנה שתי אבקות ביחד !..אם אתה רוצה גיינר עוד פעם אז אם בא לך תקנה עוד קריאטין עם סוכר ענבים !! שילוב שלושת אלה יהיה פצצה ואתה תרגיש שינוי |
|
![]() |
![]() |